Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Wanneer APK keuren?

De ene auto moet elk jaar naar de keuring en de andere pas om de drie jaar. Hoe zit het nou precies? De experts van Profile weten alles van de APK. We kunnen je precies vertellen wat de keuringseisen zijn en wanneer en hoe vaak jouw auto gekeurd moet worden.

APK-keuring bij Profile

Verrassend voordelig. Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.

Profile_APK_2023-03-29-095838_uspx.jpg

Check je APK-datum met onze tool

Benieuwd wanneer jouw auto APK-gekeurd moet worden? Gebruik onze handige tool en vul je kenteken in. Dan zie je meteen wanneer je APK vervalt en of je auto toe is aan een APK-keuring. Voorkom dat je te laat bent voor de keuring. Want dan kun je een flinke boete krijgen.

De 3 voordelen van APK bij Profile

Klaar in 45 minuten

RDW erkend

Voor alle auto’s, dus ook elektrische

Wat zijn de eisen bij een AKP-keuring?

De APK is een wettelijk verplichte keuring. Bij deze controle kijken we bijvoorbeeld naar de verlichting van je auto. Maar ook auto’s die te veel schadelijke stoffen uitstoten komen niet door de keuring en worden dus afgekeurd. Kortom, de APK zorgt voor meer veiligheid en heeft ook positieve gevolgen voor het milieu.

Veelgestelde vragen over APK

Wil je meer weten over de APK? Wil je bijvoorbeeld een handige alert instellen zodat je nooit meer een keuring vergeet? Kijk dan even naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

APK-keuring bij Profile

Verrassend voordelig. Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.