Onderneem Succesvol
Onderneem Profile


Monteur-12.jpg

Rij mee met het succes van de ambitieuze en onafhankelijke Profile franchiseorganisatie met ruim 215 zelfstandige garagebedrijven in de Benelux. Profile heeft een ijzersterke marktpositie in personenwagens én trucks.

Het is onze ambitie om het aandeel in particulier- en zakelijk onderhoud te blijven vergroten. Als Profile franchisenemer blijf je zelfstandig ondernemer met de vele voordelen van een gezonde formule met een grote naamsbekendheid.

"Wij zien dat er een deel van de markt (particulieren en bedrijven) een herkenbare garage zoekt die het vertrouwen van landelijke dekking uitstraalt. "Het is Profile, dat zit wel goed"."

Burak Arkin - Profile Ultra, Hoorn

De beste monteurs ondernemen met de beste franchise

Sluit je je aan bij ons netwerk, dan ben je als Profiler verzekerd van een continue aanvoer van werkplaatsdoorgangen vanuit grote landelijke leasemaatschappijen zoals LeasePlan en vanuit stevige klanten zoals defensie. Deze klanten kiezen niet zomaar voor de eerste de beste, die kiezen alleen de beste. Ons dus, Profile, samen met jou als ondernemer.

Deze zakelijke markt creëert ook extra kansen. Want veel zakelijke rijders hebben thuis nog een auto op de oprit staan. Laag hangend fruit zeggen we dan.

Door je aan te sluiten bij Profile ontwikkel je 100% focus op groei in aftersalesactiviteiten. En je verbreedt je markt, naar alle merken te gaan. Je wordt deskundig in volumemerken én premium. Met maar één doel, een tevreden klant die graag terugkomt. Of het nu voor banden is of APK of onderhoud.

De 3 voordelen van ondernemen met Profile

Samen sterk, maar toch op je eigen manier ondernemen. Ontdek de voordelen van de franchiseformule van Profile:

Inkoopvoordeel

Profiteer van onze sterke samenwerking met leveranciers van banden en onderdelen en van ons gezamenlijke inkoopvoordeel.

Omzetsturing

Profiteer van onze grote naamsbekendheid, landelijke zakelijke dekking en grote leasemaatschappijen als klanten.

Marketing

Profiteer van constante online leadgeneratie, sterke lokale online aanwezigheid en slimme commerciële acties betaald door Profile.

Garage-Le-garage-1.jpg

Interesse om Profile franchisenemer te worden?

Neem contact op met Harm Nieboer via:

Harm.Nieboer@profile.nl

"Als marktleider staat Profile voor een professionele, innovatieve aanpak, met een landelijke dekking en Europese pechservice. In dat netwerk kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en tegelijkertijd verder groeien."

Michael Pouw - Profile Pouw Banden