Maakt beter onderhoud betaalbaar.
  • 1 jaar volledige garantie
  • Gratis uw banden op spanning
  • Altijd een offerte vooraf
  • Maak uw afspraak eenvoudig online

Bandenmontage en banden monteren

Profile staat bekend als bandenspecialist. Daarnaast doen wij natuurlijk ook uitgebreid auto onderhoud en de APK keuring. Maar voor je autobanden ben je bij ons dus ook aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor je bandenmontage. Wij bieden advies over welke banden het beste bij je passen en monteren je banden met hoge zorgvuldigheid. Je kunt bij onze vestigingen terecht voor bandenmontage voor winterbandenzomerbanden en 4-seizoenenbanden. Met bijna 180 vestigingen in Nederland zijn we altijd in de buurt. Autobanden bestaan er in honderden verschillende bandenmaten. Ieder type auto en iedere type berijder vraagt om een ander specifiek bandenadvies. Dit is onze specialiteit. Kom dus gerust bij ons langs voor het monteren van je autobanden. 

Monteur velgdoorkijk 1600x650px.jpg

Bandenwissel online inplannen

In een half uur tot een uur monteren we nieuwe autobanden op je auto. Als je de drukte voor wilt zijn, kun je het beste een afspraak inplannen vóór het wisselseizoen (maart/april en september/oktober). Als je wilt kun je jouw gewisselde banden bij ons opslaan, zo ben je verzekerd tegen brand en diefstal. En heeft je auto een onderhoudsbeurt of APK-keuring nodig? Dan kunnen we deze combineren met je bandenwissel.

Voordelige pakketprijs bandenmontage

Bij Profile staan we voor kwaliteit. Wij monteren en balanceren je autobanden met de grootste aandacht en vakkundigheid. Omdat we je autobanden balanceren zorgen wij ervoor dat je een hoger rijcomfort hebt. Je hebt geen trilling in je banden en je wegligging verbetert. Uiteraard is dit een standaard onderdeel in ons bandenmontage pakket. Met onze pakketprijs voor bandenmontage bieden we je:

  • Montage en balanceren
  • Visuele uitlijncontrole
  • 1 jaar gratis reparatie bij lekke band (indien mogelijk)
  • Gratis je banden op de juiste bandenspanning
  • Altijd volledige Profile bandengarantie

Pakketprijs montage nieuwe banden 12" tot 18": € 22,50 per band
Pakketprijs montage nieuwe banden 19" tot 23" en SUV-, bestelwagen- en runflatbanden: € 30,- per band

Genoemde tarieven zijn exclusief eventuele afvalbeheersbijdrage à € 3,- per autoband en bandenopslag (vraag bij uw vestiging naar onze tarieven). De genoemde prijzen gelden voor banden die bij Profile Car & Tyreservice zijn gekocht.

Banden monteren bij banden elders gekocht

Wanneer je elders autobanden hebt gekocht en deze door Profile Car & Tyreservice wilt laten monteren berekenen wij een toeslag. Neem contact op met een Profile-vestiging bij jou in de buurt en hoor direct welke toeslag je betaalt voor de bandenmontage. 

Bandenmontage

Bandenmontage zelf online inplannen

Ben je op zoek naar nieuwe winterbandenzomerbanden of 4-seizoenenbanden? Dan kun je terecht in de webshop van Profile. Allereerst is het dan belangrijk om te weten wat je bandenmaat is. Deze vind je aan de zijkant van je autoband. Vervolgens kun je zoeken op je bandenmaat naar banden die jou geschikt lijken. Hierbij kun je onder andere letten op merk, prijs maar ook op de bandenlabels. Kom je er online niet uit? Neem dan contact op met een vestiging naar keuze. Bij onze bandenmontage kun je ook altijd kiezen voor bandenopslag. De kosten hiervan bedragen kunt u opvragen bij uw dichtsbijzijnde vestiging. Bij het monteren van je banden zorgen wij ervoor dat ze op de tijd van de bandenmontage klaar liggen en vakkundig worden gemonteerd. 

Meer weten of online banden bestellen?

8,2

Klantbeoordeling

Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.

Bekijk alle 808 beoordelingen op Klanten Vertellen

Alles over autobanden

Terug naar boven