Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Bandenmontage

Bandenmontage bij Profile is meer dan alleen bandenmontage. We doen ook het balanceren en uitlijnen zodat je meteen veilig, comfortabel en zuinig onze garage uitrijdt.

Supersnelle service door je kenteken in te vullen

Banden monteren? Vul even je kenteken in. Dan hebben we meteen de belangrijkste informatie van je auto. En als we precies weten wat je bandenmaat is, kunnen we je sneller helpen. Kies je vestiging en maak meteen een afspraak.

bandenwissel_P3050071_RETOUCHE2.jpg

Voor bandenmontage ga je naar dé bandenspecialist

Je kunt met je auto bij ons voor alles terecht. Van APK-keuring tot groot onderhoud. En van airco-controle tot zomercheck. Maar we zijn natuurlijk niet voor niets dé bandenspecialist...

Advies

Er zijn honderden verschillende bandenmaten. Bovendien heeft elke auto en elke automobilist een andere band nodig. En welk type auto je ook hebt, en welke wensen en eisen je ook hebt, wij geven je altijd het beste advies voor de beste band.

Monteren

Onze vakmensen staan voor je klaar om je banden te monteren. Snel, voordelig en vakkundig. En we zorgen natuurlijk ook voor het balanceren en uitlijnen. Zodat je meteen veilig, zuinig en comfortabel de weg op kunt.

Altijd in de buurt

Welke banden je ook nodig hebt - winterbanden, zomerbanden of 4-seizoenenbanden – we staan voor je klaar. En met bijna 180 vestigingen in Nederland zijn we altijd in de buurt.

Snel en vakkundig je banden monteren. We staan voor je klaar.

Banden vervangen? Onze vakmensen monteren je banden voordelig, vakkundig en snel. Vaak zijn we na een half uur of een uur al klaar.

Voorkom de wisseldrukte

In de wisselseizoenen maart-april en oktober-november kan het erg druk zijn in onze werkplaats. Wil je zeker zijn van een plekje in onze agenda? Plan dan een afspraak in vóór het wisselseizoen losbarst.

Bandenopslag

Zijn je nieuwe banden gemonteerd? Dan kun je de andere set voordelig in onze bandenopslag stallen. Ze zijn dan meteen verzekerd tegen brand en diefstal.

Combineer je afspraken

Heeft je auto binnenkort ook een onderhoudsbeurt of APK nodig? Combineer het dan met het monteren van je nieuwe banden. Dan hoef je maar één afspraak te maken en bespaar je dus een hoop tijd.

Maak meteen een afspraak.

Kies een vestiging bij jou in de buurt en selecteer een moment dat jou goed uitkomt.

Voordelige pakketprijs bandenmontage

Monteren is bij Profile meer dan monteren. Als we banden monteren, dan zorgen we standaard ook voor het uitlijnen en balanceren van je banden. Op die manier voorkomen we dat je stuur gaat trillen. We garanderen dus een optimale wegligging en een hoger rijcomfort. Je rijdt veilig, zuinig en comfortabel onze garage uit.

Bij het monteren betaal je een pakketprijs inclusief balanceren en uitlijnen. En dat is natuurlijk ook inclusief alle bijkomende materialen zoals banden montage pasta.

Wil je precies weten wat de kosten zijn van een montagepakket? Neem dan contact op met een Profile bij jou in de buurt.

Heb je je banden ergens anders gekocht?

Heb je ergens anders mooie banden gevonden die je door ons wil laten monteren? Dan berekenen we wel een kleine toeslag. Wil je weten hoe hoog die toeslag is? Neem dan even contact op met een Profile vestiging bij je in de buurt.

In 5 stappen online bandenmontage regelen

Op zoek naar nieuwe winterbanden, zomerbanden of 4-seizoenenbanden? Daarvoor kun je terecht in onze webshop.

  1. Kijk eerst wat je bandenmaat is. Die vind je aan de zijkant van je autoband.
  2. Zoek in de webshop naar banden met deze maat.
  3. Let goed op het merk, de prijs en de verschillende labels van de banden.
  4. Maak online een afspraak voor het monteren van de nieuwe banden.
  5. Bij je afspraak liggen de banden voor je klaar. Zodat we ze snel en vakkundig kunnen monteren.


Kom je er niet uit met de webshop? 
Neem dan contact op met een vestiging naar keuze.