Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Vul je kenteken in, dan kunnen we je nóg sneller helpen!

Met je kenteken beschikken we direct over alle belangrijke gegevens van je auto. We kunnen je dan bijvoorbeeld helpen met de juiste bandenmaat. Kies je vestiging en bepaal zelf welke datum en tijd je het beste uitkomen.

bandenwissel_P3050071_RETOUCHE2.jpg

Bandenmontage en banden monteren

Profile staat bekend als bandenspecialist. Daarnaast doen wij natuurlijk ook uitgebreid auto onderhoud en de APK keuring. Maar voor jouw autobanden ben je bij ons dus ook aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor een bandenmontage. Wij bieden advies over welke banden het beste bij je passen en monteren de banden met hoge zorgvuldigheid. Je kunt bij onze vestigingen terecht voor bandenmontage voor winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Met bijna 180 vestigingen in Nederland zijn we altijd in de buurt. Autobanden bestaan er in honderden verschillende bandenmaten. Ieder type auto en iedere type berijder vraagt om een ander specifiek bandenadvies. Dit is onze specialiteit. Kom dus gerust bij ons langs voor het monteren van jouw autobanden.

Bandenwissel online inplannen

In een half uur tot een uur monteren we nieuwe autobanden op uw auto. Als je de drukte voor wilt zijn, kun je het beste een afspraak inplannen vóór het wisselseizoen (maart/april en september/oktober). Als je wilt kunt je jouw gewisselde banden bij ons opslaan, zo bent je verzekerd tegen brand en diefstal. En heeft jouw auto een onderhoudsbeurt of APK nodig? Dan kunnen we deze combineren met een bandenwissel.

Voordelige pakketprijs bandenmontage

Bij Profile staan we voor kwaliteit. Wij monteren en balanceren jouw autobanden met de grootste aandacht en vakkundigheid. Omdat we de autobanden balanceren zorgen wij ervoor dat je een hoger rijcomfort hebt. Je hebt geen trilling in de banden en de wegligging verbetert. Uiteraard is dit een standaard onderdeel in ons bandenmontage pakket. Daarnaast hebben wij verschillende montagepakketten:

  • Pakketprijs montage nieuwe banden < = 15 inch: vanaf 25,00 per band
  • Pakketprijs montage nieuwe banden 16 t/m 18 inch: vanaf 28,00 per band
  • Pakketprijs montage nieuwe banden 19 t/m 20 inch: vanaf 31,00 per band
  • Pakketprijs montage nieuwe banden 21 inch en groter: vanaf 35,00 per band

De genoemde montageprijzen gelden voor banden die bij Profile zijn gekocht.

Banden monteren bij banden elders gekocht

Wanneer je elders autobanden hebt gekocht en deze door Profile wilt laten monteren berekenen wij een toeslag. Neem contact op met een Profile-vestiging bij je in de buurt en hoor direct welke toeslag je betaalt voor de bandenmontage.

Bandenmontage zelf online inplannen

Ben je op zoek naar nieuwe winterbanden, zomerbanden of 4-seizoenenbanden? Dan kun je terecht in de webshop van Profile. Allereerst is het dan belangrijk om te weten wat de bandenmaat is. Deze vind je aan de zijkant van de autoband. Vervolgens kun je zoeken op de bandenmaat naar banden die geschikt lijken. Hierbij kun je onder andere letten op merk, prijs maar ook op de bandenlabels. Kom je er online niet uit? Neem dan contact op met een vestiging naar keuze. Bij onze bandenmontage kun je ook altijd kiezen voor bandenopslag. De kosten hiervan bedragen kun je opvragen bij jouw dichtstbijzijnde vestiging. Bij het monteren van de banden zorgen wij ervoor dat ze op de tijd van de bandenmontage klaar liggen en vakkundig worden gemonteerd.