Profile_grote_beurt.jpg

Onderhoud is belangrijker dan je denkt

Geen zin in onverwachte pech en reparaties? Met goed en regelmatig onderhoud kun je veel ellende voorkomen. Bij een onderhoudsbeurt controleren we jouw auto op een aantal belangrijke punten en verversen we de vloeistoffen. Wat we precies doen tijdens zo’n beurt hangt van veel dingen af. Zoals de leeftijd van je auto, de onderhoudshistorie en hoe intensief je je auto gebruikt.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt bij Profile?

Vul je kenteken in om meteen het onderhoud in te plannen.

Wat doen we bij een onderhoudsbeurt?

Wat we precies doen bij een onderhoudsbeurt en gaan vervangen, hangt helemaal af van het aantal kilometers dat je hebt gereden. Normaal gesproken is het slim om elk jaar – of na elke 15.000 kilometer - een onderhoudsbeurt te doen. Ook bij een nieuwe auto. Elke twee jaar – of na elke 30.000 of 40.000 kilometer – is het tijd voor uitgebreider onderhoud. Onze experts kunnen je er alles over vertellen. Ze geven je graag advies en geven ook een heldere prijsindicatie voor het onderhoud en voor de eventuele extra werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Balie.png

Kosten onderhoud auto

De kosten van onderhoud zijn voor elk merk en elk type auto anders. De exacte kosten hangen ook af van de leeftijd van je auto en het aantal gereden kilometers. Als je een afspraak maakt, nemen we eerst alles goed met je door. Zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wil je graag een prijsindicatie? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op met een Profile vestiging.

De drie voordelen van een onderhoudsbeurt bij Profile

Altijd met behoud van fabrieksgarantie

Altijd duidelijke prijsopgave vooraf

Onderhoud van alle modellen, dus ook elektrische

Geen kleine of grote beurt, maar onderhoud

Bij Profile gebruiken we de termen grote beurt of kleine beurt liever niet. Elke auto en elke bestuurder is namelijk anders. We kunnen wel een idee geven wanneer het tijd is voor uitgebreid of minder uitgebreid onderhoud, maar we weten nooit van tevoren of er iets stuk is. Onze experts kijken goed naar de geschiedenis van jouw auto, het model en het aantal gereden kilometers. Op basis daarvan weten ze dan naar welke essentiële onderdelen ze moeten kijken.

Wanneer en hoe vaak moet mijn auto een onderhoudsbeurt?

Dat hangt van veel dingen af. Zoals het type auto, het merk, de leeftijd van je auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je elk jaar rijdt. Je auto heeft eigenlijk elk jaar of na elke 15.000 kilometer onderhoud nodig. En elke twee jaar of na elke 30.000 kilometer is het tijd voor uitgebreider onderhoud.

Ga je binnenkort op vakantie? Dan kunnen we je auto een snelle check geven. We controleren je auto dan op alle punten die belangrijk zijn voor lange ritten. Zoals het oliepeil, de verlichting en de banden. In de winter letten we daarbij extra op de accu en in de zomer op de airco en de koelvloeistof.

Veelgestelde vragen over de onderhoudsbeurt

Wil je meer weten over onderhoud bij Profile? Bijvoorbeeld over het onderhoud van je airco of van je caravan? Kijk dan even naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt bij Profile?

Vul je kenteken in om meteen het onderhoud in te plannen.