Profile_grote_beurt.jpg

Onderhoud is belangrijker dan je denkt

Geen zin in onverwachte pech en reparaties? Met goed en regelmatig onderhoud kun je veel ellende voorkomen. Bij een onderhoudsbeurt controleren we jouw auto op een aantal belangrijke punten en voeren we precies dat uit wat de autofabrikant heeft voorgeschreven.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt bij Profile?

Vul je kenteken in om meteen het onderhoud in te plannen.

Wat doen we bij een onderhoudsbeurt?

Wat we precies doen bij een onderhoudsbeurt hangt helemaal af van het aantal kilometers dat je hebt gereden en van de onderhoudshistorie van je auto. Iedere auto heeft zijn eigen onderhoudsinterval, waarbij de autofabrikant de controlepunten en vervangings- en verversingstermijnen van onderdelen en vloeistoffen voorschrijft. Belangrijk is het om deze onderhoudsintervallen aan te houden, ook om eventuele fabrieksgarantie te behouden.

Onze monteurs kunnen je er alles over vertellen. Ze geven je graag advies en kunnen ook een heldere prijsindicatie geven voor het onderhoud en voor de eventuele extra werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Na het uitvoeren van een onderhoudsbeurt kan je Profile Pechhulp voor een jaar afsluiten. Op die manier kun je dus nog zorgelozer de weg op.

Balie.png

Kosten onderhoud auto

De kosten van onderhoud zijn voor elk merk en elk type auto anders. De exacte kosten hangen ook af van de leeftijd van je auto en het aantal gereden kilometers. Als je een afspraak maakt, nemen we eerst alles goed met je door. Zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wil je graag een prijsindicatie? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op met een Profile vestiging.

De drie voordelen van een onderhoudsbeurt bij Profile

Altijd met behoud van fabrieksgarantie

Altijd duidelijke prijsopgave vooraf

Onderhoud van alle modellen, dus ook elektrische

Geen kleine of grote beurt, maar onderhoud

Bij Profile gebruiken we de termen grote beurt of kleine beurt liever niet. Elke auto en elke bestuurder is namelijk anders. We kunnen wel aangeven wanneer het tijd is voor uitgebreid of minder uitgebreid onderhoud. Onze monteurs kijken goed naar de geschiedenis van jouw auto, het model en het aantal gereden kilometers. Op basis daarvan weten ze dan welk onderhoud er uitgevoerd moet worden.

Wanneer en hoe vaak moet mijn auto een onderhoudsbeurt?

Dat hangt van veel dingen af. Zoals het type auto, het merk, de leeftijd van je auto en het aantal kilometers dat je elk jaar rijdt. Je auto heeft regelmatig onderhoud nodig, in veel gevallen jaarlijks. Daarbij gaat het de ene keer om een kleine inspectie en het verversen van de olie en oliefilter, een volgende keer is het tijd voor uitgebreider onderhoud.

Ga je binnenkort op vakantie? Dan kunnen we je auto een snelle check geven. We controleren je auto dan op alle punten die belangrijk zijn voor lange ritten. Zoals het oliepeil, de verlichting en de banden. In de winter letten we daarbij extra op de accu en in de zomer op de airco.

Veelgestelde vragen over de onderhoudsbeurt

Wil je meer weten over onderhoud bij Profile? Bijvoorbeeld over het onderhoud van je airco of van je caravan? Kijk dan even naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt bij Profile?

Vul je kenteken in om meteen het onderhoud in te plannen.