Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Zorgeloos elektrisch rijden met Profile!

De specialist voor elektrische auto's

Profile voor reparatie, onderhoud en banden van je elektrische auto!

Elektrische mobiliteit groeit fors. Bijna alle merken hebben inmiddels elektrisch aangedreven auto’s in hun gamma. Daarnaast zijn er nieuwe merken bijgekomen dat uitsluitend elektrisch aangedreven auto’s levert.

Rij direct met je elektrische auto naar Profile. Het adres voor reparatie, onderhoud en banden voor je hybride of volledig elektrische auto. Onze monteurs hebben ruime ervaring met de elektrische systemen van alle merken. We staan klaar om je snel en vakkundig te helpen. Maak nu een afspraak op profile.nl

Vul je kenteken in, dan kunnen we je nóg sneller helpen!

Met je kenteken beschikken we direct over alle belangrijke gegevens van je auto. We kunnen je dan bijvoorbeeld helpen met de juiste bandenmaat en wanneer je auto toe is aan APK. Kies je vestiging en bepaal zelf welke datum en tijd je het beste uitkomen.

287_Profile-Flag_IMG_7600_2021-04-22-130514.jpg

Profilers zijn gecertificeerd om jouw elektrische auto te repareren en te onderhouden.

Er worden jaarlijks ruim 80.000 elektrische auto's op kenteken gezet in Nederland. De kans is dus groot dat jij ook overstapt op elektrisch rijden. Goed om te weten dat je voor onderhoud en reparatie bij Profile aan het juiste adres bent.

Onze monteurs en vestigingen zijn gecertificeerd voor onderhoud en reparatie van alle merken elektrische auto's en voldoen daarmee aan de wettelijke eisen. Zij beschikken over specifiek gereedschap en technische data om uw elektrische auto te kunnen onderhouden en repareren.

profile_elektrische_voertuigen_visual_02.jpg

EV-onderhoudsbeurt met behoud van fabrieksgarantie.

Profile monteurs voeren onderhoud en reparaties uit volgens de voorschriften van de autofabrikant en merkdealer. Daarom blijft de fabrieksgarantie op je elektrische auto gewoon gelden. En dat terwijl je bij Profile vaak een stuk voordelig uit bent. Alle reden dus om nu een afspraak te maken.

Het juiste advies voor je bandenkeuze

Door de specifieke kenmerken van een elektrische auto is het van belang dat het juiste type band wordt gemonteerd. De auto is namelijk zwaarder en stiller dan een benzine of dieselauto en heeft daarnaast een andere gewichtsverdeling. Voor het juiste advies bij de bandenkeuze van jouw EV bent je bij Profile aan het juiste adres. Onze medewerkers op de vestigingen informeren je hier graag over.

MINI-Beaujean.jpg

Opgeladen weer de deur uit!

Veel Profile vestigingen beschikken over een elektrische laadpaal. Wel zo handig, want dan is er altijd een mogelijkheid om je auto op te laden.

Heb je vervangend vervoer nodig hebben terwijl wij je auto onderhouden? Dan staat er een MINI Electric voor je klaar. Fun to drive, comfortabel en 100% elektrisch.