Fabrieksgarantie bij Profile

  • U kunt altijd kiezen voor universeel onderhoudsbedrijf.
  • Wij bieden dezelfde kwaliteit en vakkundigheid als de merkdealer en tegen scherpe tarieven
  • Geen onverwachte reparaties en hoge facturen.
  • Universeel onderhoudsbedrijf geeft kwaliteit en zekerheid. Alleen deskundige vakmensen getraind in onderhoud van elk merk
  • Alle technische gegevens van elke auto zijn ook bij universele onderhoudsbedrijven aanwezig
  • Fabrieksgarantie blijft altijd geldig, ook bij Profile Car & Tyreservice!

 

Garantie bij Profile Car & Tyreservice!

Of u nu een occasion rijdt, of de voorkeur geeft aan een gloednieuw model, u wilt de zekerheid dat u niet in de kou komt te staan. Goed auto onderhoud is daarom dé sleutel tot een solide en veilig voertuig. Uit het Nationaal Automotive Onderzoek 2011 blijkt dat veel automobilisten niet weten dat fabrieksgarantie ook geldig blijft bij bezoek aan een universele garage. Ook wanneer u de auto onderbrengt bij een merkonafhankelijk onderhoudsbedrijf als Profile Car & Tyreservice, blijft uw garantie onverminderd van kracht. Want zekerheid blijft, altijd!

 

Behoud van garantie

Uw nieuwe auto heeft garantie. Dat geeft zekerheid en veiligheid. Bij klachten of mankementen kunt u terug naar de dealer die voor afwikkeling en reparatie zorgt. Maar u kunt ook kiezen voor een universeel onderhoudsbedrijf als Profile Car & Tyreservice. Natuurlijk bieden zij dezelfde kwaliteit als u gewend bent.

Uw auto wordt door professioneel getrainde vakmensen onderhouden. De fabrieksgarantie blijft onverminderd van kracht. Maar dan zonder onverwachte reparaties en hoge facturen. Onderhoud bij een universele en merkonafhankelijke dealer geeft u kwaliteit en zekerheid, en vaak nog goedkoper ook. 

Voor onderhoud van alle merken auto’s, inclusief APK, bent u dus van harte welkom bij Profile Car & Tyreservice. Voor alle merken uw specialist!

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven