Betaalmethoden

Betaalmethoden

Betalen op Profile.nl

Bij Profile bieden we je de keuze om vooraf of achteraf. Je kunt vooraf online betalen met iDeal of creditcard óf je betaalt achteraf in de Profile vestiging: contant, met je bankpas (pin) of creditcard.

iDeal

Betalen met iDeal

Via iDeal kun je betalen voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in de betaalomgeving van je bank. Dit gebeurt online. Bovendien gebeurt dit op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je betaalt via internet, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je hoeft aan te melden via de website van je bank.

Creditcard (MasterCard, VISA)

Betalen met Visa creditcard
Betalen met MasterCard creditcard

Via creditcard kun je ook je product betalen. Wij bieden de diensten van Visa en MasterCard aan. Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL verbinding veilig invoeren. Uiteraard letten wij er op dat samen met uw creditcardorganisatie de afhandeling correct verloopt. Jouw creditcard wordt 20 dagen na de aankoop belast.

Betalen in de vestiging

Je kunt bij je online bestelling ook kiezen voor betalen in de vestiging. Je ontvangt van je bestelling een orderbevestiging, waarna je bij de afspraak voor de montage of het ophalen van jouw bestelling de vestiging het totaalbedrag voldoet.