Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Fulda autobanden

Fulda ontwikkelt zijn banden pas voordat de band door een veeleisend testprocedure is doorlopen. Hierdoor garandeert Fulda dat de band echt goed is voordat deze in de verkoop gaat.

Fulda logo

De perfecte Fulda band. Vul je kenteken in om snel de juiste band te vinden.

Fulda autobanden kopen bij Profile

Op zoek naar Fulda zomerbanden of winterbanden? Dan ben je op de juiste pagina aanbeland! Bekijk ons assortiment of lees meer over de technologie van Fulda en wat de voordelen voor jou zijn wanneer je voor Fulda kiest als band!

Waarom Fulda autobanden kopen bij Profile?

  1. Prijsbewust in de autobranche. Kwaliteit autobanden gegarandeerd.
  2. Maximaal rijplezier, ook in de winter, met Fulda winterbanden.
  3. Altijd veelvuldig getest voordat de band wordt verkocht

Fulda winterbanden en autobanden bij Profile

Bij Profile kun je terecht voor het complete assortiment Fulda autobanden. Fulda heeft zowel zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenenbanden. Bestel op jouw banden direct online bij Profile en maak gelijk een afspraak voor montage. Wij zorgen voor een uitstekende montage van jouw Fulda banden op jouw auto.

Waarom kiezen voor Fulda autobanden?

Fulda ontwikkelt zijn banden pas voordat de band door een veeleisend testprocedure is doorlopen. Hierdoor garandeert Fulda dat de band echt goed is voordat deze in de verkoop gaat. Want voordat de banden van Fulda van ontwikkeling naar verkoop gaan wordt er naar meer dan 50 verschillende prestatiecriteria getest.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Duurzaamheid
  • Grip in bochten
  • Aquaplaning
  • Rolweerstand
  • Handling op droog en nat wegdek.

En nog veel meer!

3/15/50 methode voor het testen van Fulda banden

Voor elke band die uitgegeven wordt voor de verkoop hanteert Fulda de 3/15/50 methode. Wat houdt dit in?

3 - Het aantal prestatiecriteria dat binnen het EU-bandenlabelsysteem wordt getest.

15 - Het aantal prestatiecriteria dat owrdt getest door automobielverenigingen en tijdschriften.

50 - Het aantal testen wat door Fulda zelf wordt gedaan om er zeker van te zijn dat de band goed is.

Dit zorgt ervoor dat de band niet alleen door Fulda zelf wordt getest, maar ook door onafhankelijke partijen die verstand hebben van banden. Hierdoor krijg je een ongezoute mening over de band zelf en zijn de resultaten van die tests ook echt wat je krijgt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Fulda band?

Via onderstaande infographic kun je zien waar je op moet letten bij het kopen van een band en waar alle icoontjes voor staan.

Fulda Winterbanden kopen

Naast de "normale" zomerbanden van Fulda heeft Fulda ook de Kristall lijn voor winterbanden en de Multicontrol band voor alle seizoenen. De winterbanden genieten van de Fulda SnowCatcher technologie. Deze technologie houdt in dat de groeven van band in elkaar verweven zijn. Door deze manier van opbouwen grijpt het profiel de sneeuw vast op het moment dat het de grond raakt. Hierdoor is het gewicht van de auto evenredig verdeeld en dat zorgt voor meer grip op besneeuwde wegen. Zodra de band weer verder draait van het wegdek dan wordt de sneeuw weer afgeworpen en verliest de band het gewicht van de sneeuw.

Speciale 4-seizoenenband van Fulda

Fulda heeft maar één 4 seizoenenband. Dit kan je zien als nadelig, maar aan de andere kant weet je dat ze alle beschikbare technologie hebben gebruikt om deze band zo optimaal mogelijk te maken. Fulda heeft bij zijn 4-seizoenenbanden de SnowCatcher technologie gebruikt van haar winterbanden en de kilometerrage van de zomerband. Hierdoor is het de ideale band voor alle seizoenen.

De perfecte Fulda band. Vul je kenteken in om snel de juiste band te vinden.