Fulda: German High Technology

Fulda autobanden

Fulda is een bekend Duits merk met klanten door heel Europa. De bandenfabrikant ontwikkelt kwalitatieve en betaalbare banden voor personenauto's, maar ook voor 4x4's, bestelwagens, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Lees meer over Fulda. Als bandenexpert kunnen we je er alles over vertellen.

Fulda logo

De perfecte Fulda band. Vul je kenteken in om snel de juiste band te vinden.

Betrouwbaar en betaalbaar

Fulda staat bekend om kwalitatieve, betrouwbare banden met een uitstekende verhouding tussen prijs en prestaties. De geschiedenis van het Duitse bandenmerk gaat terug naar het jaar 1900. Sinds de oprichting combineren ze constant geavanceerde technologie met Duits vakmanschap. Daardoor heb je als automobilist veilige, duurzame, comfortabele en vooral betaalbare banden.

Fulda_Ecocontrol-2.jpg

50 strenge testen

Bij Fulda komt de automobilist altijd op de eerste plaats. Elke bestuurder moet kunnen vertrouwen op de prestaties van een Fulda band. Meer dan een eeuw geleden legden de oprichters van Fulda de criteria vast voor hun banden. En elke band die wordt ontwikkeld moet nog steeds aan die eisen voldoen. Er wordt dus veel geïnvesteerd in innovatie en elke band ondergaat maar liefst 50 strenge testen.

De 3 voordelen van Fulda banden

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Uitstekende prestaties in elk seizoen

Uitstekend Duits vakmanschap

Innoveren sinds 1900

Fulda werd in 1900 opgericht door twee zakenmannen: Gustav Becker en Moritz Hasenclever. Sinds de oprichting investeert de bandenfabrikant veel in innovaties. Zo introduceerde Fulda in 1925 de allereerste vrachtwagenband met een constante druk. En om de kwaliteit van hun nieuwe winterband aan te tonen, werd in 2011 de SportControl gelanceerd in de meest noordelijke plaats van Canada; bij een bijtende vrieskou van maar liefst -45 graden Celsius.

Fulda_MULTICTRL_30_750x750px.jpg

De MultiControl band van Fulda

MultiControl is de all-season band van Fulda. Een slimme band met uitstekende grip in natte omstandigheden. En zowel op droge als besneeuwde wegen zorgt de band voor zeer goede prestaties. Verder kun je heel wat kilometers uit een MultiControl band halen zodat je langer plezier hebt van de band.

De perfecte Fulda band. Vul je kenteken in om snel de juiste band te vinden.