Voordelig winterbanden huren bij Profile

Winterbanden zijn bij gladheid en sneeuw onmisbaar voor uw veiligheid. De kans op ongelukken is bij winters weer met winterbanden een stuk kleiner dankzij het speciale profiel en de samenstelling van de band. In sommige gevallen kan het huren van winterbanden een slim alternatief zijn voor kopen.

Winterbanden kopen of huren 

Rijdt u het hele jaar door in uw auto, dan adviseren we om in de maanden oktober t/m maart altijd op winterbanden te rijden. Winterbanden kopen  is in dat geval het voordeligst: hiermee spaart u uw zomerbanden
Reist u in winterse perioden niet vaak met de auto? En heeft u uw winterbanden bijvoorbeeld alleen nodig voor een weekje wintersportvakantie? Dan is het huren van winterbanden een goed alternatief voor het kopen van winterbanden.

Meer weten over winterbanden huren? Vraag offerte aan

Prijzen huur winterbanden

Wat het huren van winterbanden kost is afhankelijk van onder meer uw bandenmaat. Voor een verhuurperiode van 10 dagen kunt u al vanaf € 130,- winterbanden huren bij Profile Car & Tyreservice. Heeft u de banden langer dan 10 dagen nodig? Geen probleem! Uiteraard helpen wij u ook met het monteren van de banden en kunt u uw reguliere banden in de tussentijd bij ons opslaan. Vraag een offerte aan en hoor direct wat u betaalt.

Winterbanden in veel landen verplicht

In Nederland zijn winterbanden niet verplicht. Wel wordt het rijden met winterbanden tussen oktober en maart aanbevolen. In veel wintersportlanden zijn winterbanden bij de wet verplicht. Als u ze niet hebt in gebieden waar dat wel moet, riskeert u een flinke boete. 

Sneeuwkettingen huren   

Komt u besneeuwde bergwegen en heuvels tegen op weg naar uw wintersportadres? Vergeet dan ook geen sneeuwkettingen. Sneeuwkettingen bieden extra grip op sneeuw en ijs. Ook sneeuwkettingen zijn in bepaalde landen  verplicht. U huurt uw sneeuwkettingen bij Profile al vanaf € 3,- per dag. De Profile-specialist van de vestiging bij u in de buurt laat u ook zien hoe u de sneeuwkettingen eenvoudig monteert. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5687 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven