Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Winterbanden huren

winterbanden.jpg

Voordelig winterbanden huren bij Profile

Winterbanden zijn bij gladheid en sneeuw onmisbaar voor jouw veiligheid. De kans op ongelukken is bij winters weer met winterbanden een stuk kleiner dankzij het speciale profiel en de zachtere rubbersamenstelling van de band. In sommige gevallen kan het huren van winterbanden een slim alternatief zijn voor kopen.

Winterbanden kopen of huren

Rijd je het hele jaar door in je auto dan adviseren we om in de maanden oktober t/m maart altijd op winterbanden te rijden. Winterbanden kopen is in dat geval het voordeligst; je spaar je zomerbanden en gaat veilig op pad. Reis je in winterse perioden niet vaak met de auto? En heb je je winterbanden bijvoorbeeld alleen nodig voor een weekje wintersportvakantie? Dan is het huren van winterbanden een goedkoper alternatief dan het kopen van winterbanden. Neem voor de mogelijkheden voor het huren van winterbanden contact op met jouw Profile-vestiging.

Prijzen huur winterbanden

Bij veel Profile-vestigingen is het mogelijk om winterbanden te huren. De prijs is afhankelijk van de bandenmaat.

Verhuurprijs per dag* per set van 4 winterbanden voor personenauto's:

  • T/m 15 inch : € 19,50
  • 16 inch : € 22,50
  • 17 inch : € 27,50
  • 18 inch : € 32,50
  • >18 inch: op aanvraag

*Prijzen zijn incl. BTW per set van 4 banden met een minimum huurperiode van 10 dagen. Getoonde prijzen zijn per dag.

De huur van winterbanden is inclusief:

  • demontage van de huidige banden en montage en balanceren van de winterbanden voor vertrek;
  • tijdelijke opslag van de eigen banden gedurende de huurperiode;
  • demontage van de winterbanden en montage van de eigen banden bij terugkomst.

Let op: neem contact op met de Profile-vestiging voor meer informatie over de beschikbaarheid en de meest geschikte winterbanden voor jouw type banden.

winterbanden_190929_160236.jpg

Meer informatie over het huren van winterbanden

Meer weten over het huren van winterbanden? Neem dan direct contact op met een Profile-vestiging bij jou in de buurt!

Vind jouw vestiging

Winterbanden in veel landen verplicht

In Nederland zijn winterbanden niet verplicht. Wel wordt het rijden met winterbanden tussen oktober en maart aanbevolen. In veel wintersportlanden zijn winterbanden bij de wet verplicht. Als je ze niet hebt in gebieden waar dat wel moet, riskeer je een flinke boete. Bekijk in welke landen winterbanden verplicht zijn.

Sneeuwkettingen huren

Kom je besneeuwde bergwegen en heuvels tegen op weg naar je wintersportadres? Neem dan zeker sneeuwkettingen mee. Sneeuwkettingen bieden extra grip op sneeuw en ijs. Ook sneeuwkettingen zijn in bepaalde landen verplicht. Je huurt jouw sneeuwkettingen bij Profile al voor een paar euro per dag. Bekijk hier de verhuurprijzen. Neem contact op met jouw Profile-vestiging om je te laten adviseren. Meer informatie over sneeuwkettingen