Maakt beter onderhoud betaalbaar.
  • 1 jaar volledige garantie
  • Gratis uw banden op spanning
  • Altijd een offerte vooraf
  • Maak uw afspraak eenvoudig online

Voordelig winterbanden huren bij Profile

Winterbanden zijn bij gladheid en sneeuw onmisbaar voor je veiligheid. De kans op ongelukken is bij winters weer met winterbanden een stuk kleiner dankzij het speciale profiel en de samenstelling van de band. In sommige gevallen kan het huren van winterbanden een slim alternatief zijn voor kopen.

Winterbanden kopen of huren 

Rijd je het hele jaar door in je auto, dan adviseren we om in de maanden oktober t/m maart altijd op winterbanden te rijden. Winterbanden kopen  is in dat geval het voordeligst: hiermee spaar je je zomerbanden
Reis je in winterse perioden niet vaak met de auto? En heb je je winterbanden bijvoorbeeld alleen nodig voor een weekje wintersportvakantie? Dan is het huren van winterbanden een goed alternatief voor het kopen van winterbanden.

Meer weten over winterbanden huren? Vraag offerte aan

Prijzen huur winterbanden

Wat het huren van winterbanden kost is afhankelijk van onder meer je bandenmaat. Voor een verhuurperiode van 10 dagen kun je al vanaf € 130,- winterbanden huren bij Profile Car & Tyreservice. Heb je de banden langer dan 10 dagen nodig? Geen probleem! Uiteraard helpen wij je ook met het monteren van de banden en kun je je reguliere banden in de tussentijd bij ons opslaan. Vraag een offerte aan en hoor direct wat je betaalt.

Winterbanden in veel landen verplicht

In Nederland zijn winterbanden niet verplicht. Wel wordt het rijden met winterbanden tussen oktober en maart aanbevolen. In veel wintersportlanden zijn winterbanden bij de wet verplicht. Als je ze niet hebt in gebieden waar dat wel moet, riskeer je een flinke boete. 

Sneeuwkettingen huren   

Kom je besneeuwde bergwegen en heuvels tegen op weg naar je wintersportadres? Vergeet dan ook geen sneeuwkettingen. Sneeuwkettingen bieden extra grip op sneeuw en ijs. Ook sneeuwkettingen zijn in bepaalde landen  verplicht. Je huurt je sneeuwkettingen bij Profile al vanaf € 3,- per dag. De Profile-specialist van de vestiging bij jou in de buurt laat je ook zien hoe je de sneeuwkettingen eenvoudig monteert. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

8,2

Klantbeoordeling

Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.

Bekijk alle 808 beoordelingen op Klanten Vertellen

Alles over autobanden

Terug naar boven