Winterbanden huren

Vraag offerte aan voor winterbanden huren

Winterbanden huren

In veel landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer je liever geen winterbanden koopt, is een optie het  huren van winterbanden. 

  • Tijdelijk huren van winterbanden is een alternatief voor het kopen van nieuwe winterbanden
  • Tip: kies voor sneeuwkettingen tijdens de verhuurperiode en bent zo overal op voorbereid. Vraag er naar bij je vestiging.  

Het is altijd veiliger om met de juiste banden voor het juiste seizoen te rijden.  Door het heuvelachtige gebied van je wintersportbestemming  en de vele neerslag heb je meer kans op slipgevaar. Daarnaast zorg je met winterbanden niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van je inzittenden en medeweggebruikers.  Reis je in winterse perioden niet regelmatig met de auto maar heb je toch winterbanden nodig? Dan is het huren van winterbanden een goed alternatief.

Prijzen winterbanden huren

De prijzen voor het huren van winterbanden worden berekend tot 10 dagen. Indien je een langere periode wenst, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Vul het contactformulier op de vestigingspagina van de vestiging bij jouw in de buurt in. 

Per verhuurperiode (max 10 dagen): vanaf 130,-
Boven de 10 dagen extra per dag: vanaf 6,- per dag

Meer weten over winterbanden huren? Vraag offerte aan

Neem contact op met je dichtstbijzijnde vestiging

Sneeuwkettingen huren

Indien je winterbanden huurt, kies dan ook voor sneeuwkettingen. Sneeuwkettingen zijn ook apart te huren vanaf  3,- per dag. 
Sneeuwkettingen bieden extra grip op sneeuw en ijs. Ze zijn met name bedoeld voor extra besneeuwde en beijzelde wegen waar je zelfs met de winterbanden niet genoeg grip hebt. Ook voor sneeuwkettingen gelden er verplichtingen in bepaalde landen. Bekijk ons overzicht voor verplichtingen in Europa.

Sneeuwkettingen kun je niet gebruiken op normale doorgaande wegen en vervangen winterbanden niet. Echter voor besneeuwde bergwegen en heuvels zijn ze essentieel doordat je bij extreem weer kan wegglijden. Sneeuwkettingen monteer je op de aangedreven wielen en is vrij eenvoudig. Uiteraard laten we dit zien bij ons op de vestiging. Vraag vrijblijvend een offerte op.

Alles over autobanden

Terug naar boven