Voordelig sneeuwkettingen huren bij Profile

Gaat u met uw auto naar een gebied waar veel besneeuwde wegen en hellingen zijn? Vergeet dan niet om sneeuwkettingen te huren. Sneeuwkettingen vervangen uw winterbanden niet, maar ze bieden extra grip op sneeuw en ijs. Zo kunt u veilig op weg naar uw wintersportadres. Bovendien zijn sneeuwkettingen in bepaalde landen verplicht.

 

Prijzen huur sneeuwkettingen

U huurt uw sneeuwkettingen bij Profile al vanaf € 3,- per dag. Vraag een offerte aan en hoor direct wat u precies betaalt voor sneeuwkettingen voor uw type banden.
 

Tips voor het gebruik van sneeuwkettingen

De Profile-specialist van de vestiging bij u in de buurt laat u graag zien hoe u de sneeuwkettingen eenvoudig monteert. Enkele tips voor het gebruiken van sneeuwkettingen:

  • Probeer de sneeuwkettingen altijd een keer uit voor u op reis gaat. U weet meteen of de maat klopt en u kunt vast ‘oefenen’ in het snel monteren van sneeuwkettingen. 
  • Haal in Nederland de kunststof velgdeksels van uw velgen. De sneeuwketting kan deze beschadigen. Bovendien hoeft u ze dan onderweg niet tussen uw bagage op te bergen.
  • Spoel de sneeuwkettingen na gebruik af met schoon warm water en berg ze droog in de verpakking op.
  • Leg de sneeuwkettingen altijd om de aangedreven velgen.
  • Matig uw snelheid wanneer u met sneeuwkettingen rijdt.
  • Vermijd het rijden met een caravan onder slechte omstandigheden, zoals op gladde en besneeuwde hellingen. 
     

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3933 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven