bandenwissel_P3050031_RETOUCH_2.jpg

Snelle bandreparatie zonder afspraak

Lekke band? Kom snel naar een Profile vestiging bij je in de buurt. Een afspraak maken voor de bandreparatie hoeft niet. En hoe sneller je langskomt, hoe groter de kans dat we je band kunnen repareren en niet hoeven te vervangen.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Bandreparatie zonder afspraak vanaf € 35

Zijn alle lekke banden te repareren?

Nee, sommige lekke banden zijn helaas niet meer te repareren. Als de schade te groot is, en de kwaliteit van je band te slecht, dan is vervangen de enige optie. Onze experts geven je altijd eerlijk advies en een eerlijke prijs om snel weer de weg op te kunnen.

Profile_receptie.jpg

Hoeveel kost een bandreparatie?

Elke bandreparatie is anders en het prijskaartje dus ook. Hoe groot is de schade precies? En op wat voor type band rij je? We kunnen pas een inschatting maken van de kosten als we de band en de schade goed hebben bekeken. Kom bij schade dus zo snel mogelijk langs. Een afspraak maken hoeft niet. Onze experts geven je dan een heldere prijsopgave voor het repareren, monteren en balanceren van je band.

3 voordelen van een bandreparatie bij Profile

Geen afspraak nodig

Eerlijk advies en eerlijke prijs

Snel weer op weg

Hoe wordt bij Profile een lekke band gerepareerd?

Schade aan je band repareren we altijd van binnenuit. Het eerste wat we dus doen is de band demonteren. Zodat we ook de binnenkant goed kunnen bekijken. Als de binnenkant ook beschadigd is, dan is reparatie helaas niet meer mogelijk. Na het repareren en monteren wordt de band door ons opnieuw gebalanceerd. En daarna controleren we nog even de bandenspanning en de profieldiepte.

Profile_defensie-Kleine-beurt.jpeg

Defensie en leasemaatschappijen kiezen voor Profile

Steeds meer leasemaatschappijen laten hun autobanden repareren bij Profile. Ze weten dat we de beste monteurs in huis hebben die snel en vakkundig banden repareren. Leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval hebben de weg naar Profile al gevonden voor bandreparatie.

Veelgestelde vragen over bandreparatie

Wil je meer weten over bandreparatie? Bijvoorbeeld over de verschillende manieren om een lekke band te repareren? Kijk dan even naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Bandreparatie zonder afspraak vanaf € 35