Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Autobanden

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Daarom koop je jouw autobanden bij Profile! Altijd het beste advies. Of je nu op zoek bent naar zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden, je bent bij Profile aan het juiste adres.

Bridgestone banden

vanaf

62.-

Autobanden-online.jpg

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

De beste autobanden en merken snel gemonteerd

Banden zijn er in allerlei maten en types. Voor de beste bandenservice ga je daarom naar Profile. Je banden zorgen er immers voor dat je veilig op je bestemming aankomt. Bij Profile hebben we daarom een uitgebreid assortiment autobanden. Deze kunnen we zorgvuldig en snel monteren of wisselen. Ook het balanceren en uitlijnen kunnen we bij Profile als geen ander. Dit is van groot belang, omdat er ongewenste trillingen kunnen ontstaan in het stuur. Daarnaast bespaar je hierdoor ook nog eens een hoop brandstof.

De keuze voor de beste autobanden begint bij het beste advies

Naast het leveren van de beste banden voor jouw auto, geven we bij Profile ook professioneel advies. Door jarenlange kennis en ervaring weten onze specialisten als geen ander welke band bij jouw auto past. Duurdere premium banden, goedkopere banden, zomerbanden, winterbanden, all-season banden..., bij Profile weten wij waar je naar op zoek bent. Niet voor niets zijn grote leasemaatschappijen zoals Alphabet, Arval en LeasePlan trotse klant bij Profile. Zelfs Defensie gaat voor banden naar Profile!

Onze merken autobanden

bandenwissel voor jou uitbanden snel uitgevoerd met een kleine beurt

Banden wisselen combineren met een onderhoudsbeurt? Het kan!

Het wisselen van banden en een onderhoudsbeurt kun je bij Profile combineren. Zo ga je efficiënt met je tijd om en kost het zo min mogelijk tijd. Je kunt de afspraak om banden wisselen zelfs combineren met een APK. De APK is zelfs gratis in combinatie met een grote onderhoudsbeurt. Wat levert dit je op? In plaats van 3 afspraken slechts 1 afspraak en je bent meteen klaar. Je hoeft dus maar één keer naar Profile te komen en wij zorgen ervoor dat je snel weer veilig de weg op kunt!

Nieuwe autobanden snel en vakkundig gemonteerd

Nieuwe banden koop je bij Profile. Zowel online als in een Profile-vestiging. Niet alleen vanwege de goedkope prijs en het goede advies, maar ook door de vakkundige montage. Banden juist monteren is enorm belangrijk, omdat banden op deze manier minder snel slijten. Zo kun jij langer door met je nieuwe banden, dat wilt toch iedereen? Daarnaast ervaar je hierdoor ook meer rijcomfort en bespaar je brandstof. Precies, daarom ga je dus voor nieuwe autobanden naar Profile.

Vragen over autobanden

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.