Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Vanaf 108.-

Comtrac 2 Allseason banden

Koop nu

Bestelwagen banden

Banden nodig voor je bestelwagen? Bij Profile heb je enorme keuze. Uit diverse types en merken. Van topmerken tot budgetbanden.

comtrac-2-all-season.jpg

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Koop je banden meteen in onze webshop

Zoek je banden voor een kleine bestelwagen? Of zoek je all season banden voor je bestelwagen? Vul je kenteken in. Dan zie je meteen welke banden geschikt zijn voor jouw bestelwagen. En dan kun je ze meteen online bestellen.

4 redenen om bestelwagenbanden te kopen bij Profile

 1. Enorm assortiment aan bestelwagenbanden
 2. Enorme ervaring met bestelwagenbanden
 3. Er is altijd een vestiging dicht in de buurt
 4. Maak eenvoudig online een afspraak voor montage

Voor elke bestelwagen de juiste band

Met je bestelwagen wil je zo goedkoop mogelijk van A naar B. Maar dat wil je ook zo comfortabel en zo veilig mogelijk doen. Dat begint allemaal bij je band. Want die vormt namelijk het enige contact tussen je bestelwagen en het wegdek. En omdat tegenwoordig 1 op de 10 voertuigen op de Nederlandse weg in de categorie bestelwagens valt, hebben wij een enorm assortiment aan goede, veilige en comfortabele banden. Van winterbanden en zomerbanden tot all season banden. Zodat al die bestelwagens zonder problemen kunnen deelnemen aan het verkeer. Voor kleine ladingen over korte afstanden. En voor zware lasten bij hoge snelheden.

De versterkte bestelwagenband

Doordat je vaak zware ladingen in je bestelwagen hebt, zijn je banden vaak overbelast en hebben ze een te lage bandenspaning. Om die reden rijden veel bestelwagens met een versterkte autoband: de reïnforced band. De structuur van deze band is versterkt waardoor de band een hogere spanning aankan en dus ook zwaarder kan worden belast. Deze banden combineren het comfort van rijden met een personenauto met de efficiëntie van rijden met een bedrijfsauto.

De keuze van een bestelwagenband

Welke band de juiste is voor jouw bestelwagen hangt van veel dingen af:

 1. De belasting, dus de soort lading
 2. De routes, rij je veel stadverkeer of juist lange afstanden
 3. Het budget, hoeveel heb je te besteden aan je banden?
 4. Eerste montageband, met welke band rolde je wagen uit de fabriek?
 5. Het formaat, rij je op 16 inch, 17 inch of 18 inch?

En uiteraard hebben we voor alle merken en type bestelwagens de juiste banden. Van grote bestelwagens tot compacte bestelwagens. En van Volkswagen Transporter tot Ford Transit Connect.

De beste band begint natuurlijk met het best advies. En Profile heeft niet alleen de beste adviseurs, maar ook de beste prijzen. We komen dus altijd met een goed voorstel tegen een scherpe prijs.


Veilig op weg met bestelwagenbanden

De banden voor je bestelwagen hebben een bijzonder rubbermengsel. Daardoor blijven ze altijd comfortabel en hebben ze altijd een perfecte wegligging. Verder hebben de banden een opvallend lage rolweerstand, waardoor de band minder snel slijt. Verder is ook het loopvlakcontour van de bestelwagenband afgestemd op frequent en intensief gebruik. En daardoor heeft je band nauwelijks last van spoorvorming in het wegdek. Dat alles bij elkaar zorgt voor veel veiligheid en lage kosten.

Nog meer veiligheid:

 • Is het buiten kouder dan 7°? Dan raden we je aan om op winterbanden te gaan rijden. Zodat je veilig de wintermaanden doorkomt.
 • Eventueel kunnen we je banden vullen met stikstof. Zodat je banden langer op de juiste spanning kunnen blijven.

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.