drachten-2.jpg

Elk jaar een airco-check

Een airco is comfortabel in de zomer en veilig in de winter. De airco voorkomt namelijk dat je ramen beslaan.

Net als de motor van de auto heeft ook de airco specifiek onderhoud nodig. Het koudemiddel, die zorgt voor de verkoeling, moet op niveau gehouden worden voor de beste werking. Profile kan jou het beste adviseren of onderhoud nodig is, door eerst de airco checkcheck uit te voeren.

Door ieder jaar een airco check uit te laten voeren, voorkom je onnodig onderhoud, maar ook een defecte airco of nare luchtjes.

Controle voor je airco voor slechts € 29

Waarom elk jaar een airco-controle doen?

Als je airco goed werkt, blijf je in de zomer lekker koel en rij je in de winter een stuk veiliger. De airco regelt namelijk niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid in je auto waardoor je ruiten niet beslaan. Door elk jaar je airco te laten checken voorkom je dure reparaties. Voor slechts € 29 controleren onze experts of je airco nog optimaal werkt en krijg je meteen helder advies.

Zorgeloos-onderweg-mini.png

Combineer de airco-controle met een reiniging

Ruik je een muffe lucht? Dan hebben bacteriën en schimmels zich genesteld in het systeem. Met een reiniging worden bacteriën en ander micro-organismen gedood. Bovendien vertraagt het reinigingsmiddel de groei van nieuwe organismen en heb je weer een frisse geur in je auto. Kom je binnenkort langs voor een airco-controle? Combineer het dan meteen met een reiniging.

3 voordelen van een airco-controle bij Profile

Snel, vakkundig en verrassend voordelig

Bij extra kosten krijg je eerst een prijsopgave

Bij reparaties krijg je altijd garantie

Je airco is geen luxe in de winter

Je airco is een luxe in de zomer, maar is juist veilig in de winter. Dus zorg dat jouw airco optimaal werkt!

Tips voor een goedwerkende airco

Hoe beter je omgaat met je airco, hoe beter de airco presteert. Lees onze tips. Zodat je langer kunt genieten van een perfect werkende airco.

Eerst de ramen open

Rij eerst even met de ramen open om de heetste lucht te laten ontsnappen. Dat is effectiever en het scheelt in brandstofkosten.

Niet lager dan 22 graden

Zet uw airco niet aan lager dan 22 graden

Gebruik je airco in de winter

In de winter voorkomt de airco dat je ruiten beslaan. Een airco regelt namelijk ook de luchtvochtigheid.

Gebruik je airco regelmatig

Zo wordt de compressor van de airco regelmatig gesmeerd. Daardoor heb je minder kans op storingen en kun je reparaties voorkomen.

Combineer airco met verwarming

Op die manier zorg je in de wintermaanden voor een perfecte balans van temperatuur en luchtvochtigheid.

Veelgestelde vragen over airco controle

Wil je meer weten over een airco-controle? Wil je bijvoorbeeld weten hoe de airconditioning van je auto precies werkt? Of wil je weten wat het verschil is tussen een airco-controle en airco-onderhoud? Kijk dan naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Controle voor je airco voor slechts € 29