Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

GRATIS

Onderhoudsofferte

Bereken het zelf

Grote beurt

Een grote beurt snel envakkundig uitgevoerd!

Voor een grote beurt met gratis APK ga je natuurlijk naar Profile

Bij een grote beurt controleren we je auto op meer dan 90 punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we de distributieriem, uitlaat en banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Daarnaast krijg je bij een grote beurt een gratis APK.

Kosten onderhoudsbeurt

De kosten van een onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van het type en bouwjaar van je auto. Bij Profile vertellen we je vooraf precies wat het onderhoud gaat kosten. Pas na jouw akkoord gaan we aan de slag. Zo kom je nooit voor onprettige verrassingen te staan.

Laat jouw auto met een grote onderhoudsbeurt nalopen op meer dan 90 onderhoudspunten en ontvang een gratis APK. Maak direct een afspraak voor een grote beurt.

De sterke punten van een grote beurt bij Profile

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Altijd met behoud van fabrieksgarantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Altijd met gratis APK-keuring t.w.v. 33.95
  • Extra voordelig Profile Pechhulp na onderhoud en reparatie

Profile Pechhulp extra voordelig bij een onderhoudsbeurt

Na het uitvoeren van onderhoud en na uitvoering van het eventuele reparatie-advies door Profile ontvang je voor slechts 39,95 één jaar Profile Pechhulp. Dag en nacht, zeven dagen per week door heel Europa en zelfs in je eigen woonplaats

Grote leasemaatschappijen gaan voor een grote beurt naar Profile

Da’s leuk om te weten toch? Leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval gaan voor een grote beurt naar Profile. Ze weten dat we de beste monteurs in huis hebben die snel en vakkundig een grote beurt uitvoeren.

Een grote beurt voorkomt onnodige reparaties en vergroot je rijplezier

Heeft je auto een onderhoudsbeurt of APK nodig? Dan kunnen we deze combineren met balanceren en uitlijnen is. Je banden slijten dan minder snel, je rijdt veiliger en comfortabeler en je bespaart brandstof. Daarnaast is het slim dat je de bandenspanning regelmatig controleert, want met de juiste spanning slijten je banden nog minder snel. Rijden op gladde banden is gevaarlijk, controleer daarom regelmatig de profieldiepte. We hebben nog veel meer slimme bandentips voor je.