Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

GRATIS

Onderhoudsofferte

Bereken het zelf

Grote beurt

Afhankelijk van het merk, bouwjaar en type auto

Bij een grote beurt controleren we je auto op meer dan 90 punten. Wat we exact doen is natuurlijk afhankelijk van het merk, het bouwjaar en het type auto. En bij een grote beurt krijg je altijd een gratis APK van ons

Header-1600x500px_02.jpg

Een grote beurt snel en vakkundig uitgevoerd!

Wat er wordt gedaan bij een grote beurt

 • We vervangen het filter en de bougies.
 • We controleren de distributieriem, de uitlaat en de banden.
 • We vullen alle vloeistoffen bij.
 • We verversen de motorolie.
 • We controleren de accu.
 • We checken de remmen en de schokdempers.

En natuurlijk kijken we ook naar de binnenkant van je auto. Zo testen we je airco met een temperatuurmeting en checken we even de binnenspiegel.

Hoelang de onderhoudsbeurt precies duurt, hangt van je auto af. Maar aangezien we naar meer dan 90 punten kijken, zal het zeker een aantal uren duren.


Wanneer is mijn auto toe aan een grote beurt?

Benieuwd wanneer je auto een grote beurt nodig heeft? Dat hangt af van het merk, het type en het bouwjaar van je auto. Maar het hangt ook af van de kilometerstand en van het aantal kilometers dat je elk jaar rijdt.

Is je auto ouder dan 6 of 7 jaar?

Dan wordt een grote beurt meestal aangeraden na elke twee jaar of na elke 30.000 of 40.000 kilometer.

Is je auto jonger dan 6 of 7 jaar?

Dan geeft vaak een lampje op je dashboard aan dat het tijd is voor een (grote) onderhoudsbeurt.

Een kleine beurt wordt meestal aangeraden na 1 jaar of na 15.000 kilometer. Als je zelf graag een controle wilt laten uitvoeren, dan kun je altijd een afspraak maken voor een kleine beurt.

De voordelen van een grote beurt bij Profile

 • Alle merken en modellen
 • Altijd met behoud van fabrieksgarantie
 • Altijd met een duidelijke prijsopgave vooraf
 • Altijd met een gratis APK-keuring
 • Na onderhoud en reparatie krijg je extra voordelig Profile Pechhulp

Wat is het verschil tussen een grote beurt en een kleine beurt?

Bij een grote beurt doen we een grondige controle van je auto. Onze specialisten kijken naar meer dan 90 punten. Zo verversen we de vloeistoffen en vervangen we de filters. Bij een kleine beurt controleren onze specialisten je auto op meer dan 25 punten. Aan een kleine beurt hangt dan ook een kleiner prijskaartje.

Is je auto toe aan een kleine- of grote beurt? Combineer het dan met een APK-keuring. Dan hoef je maar één afspraak te maken.

Kosten van een grote beurt

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen van veel dingen af. Zoals het merk, het type en het bouwjaar. Vooraf geven we je altijd een duidelijk beeld van de kosten. Pas nadat je akkoord bent, gaan we voor je aan de slag. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Neem contact op met een Profile bij jou in de buurt. Om te informeren naar de kosten en om meteen een afspraak te maken.

Gratis APK bij een grote onderhoudsbeurt

Bij een grote beurt controleren we je auto op meer dan 90 onderhoudspunten. Je krijgt daarbij dan altijd een gratis APK. En als je beide afspraken combineert, dan is je auto in één keer weer klaar om veilig de weg op te gaan

Een grote beurt snel en vakkundig uitgevoerd!

Extra voordelige Profile Pechhulp bij onderhoud of reparatie

Ben je langs geweest voor onderhoud? Of hebben onze experts een reparatie uitgevoerd? Dan krijg je van ons flinke korting op een jaar Profile Pechhulp. Je bent dan dag en nacht en zeven dagen in week verzekerd van onze snelle en professionele pechhulp. Door heel Europa en zelfs in je eigen woonplaats.

Grote leasemaatschappijen gaan voor een grote beurt naar Profile

Steeds meer grote leasemaatschappijen komen voor een grote beurt naar onze werkplaats. Ze weten namelijk dat we de beste monteurs in huis hebben. Die klaarstaan om snel en vakkundig een grote beurt uit te voeren. Leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval hebben de weg naar Profile al gevonden.

Meer rijplezier en minder reparaties met een grote beurt

Heeft je auto een onderhoudsbeurt of APK nodig? Dat kunnen we dan mooi combineren met een grondige check van je banden.

We balanceren en uitlijnen. Je banden gaan dan langer mee, je gebruikt minder brandstof en je rijdt een stuk comfortabeler en veiliger.

We kijken naar je bandenspanning. Het is slim om dat zelf ook regelmatig te doen. Zodat je banden minder snel slijten.

We controleren de profieldiepte. Ook dat is verstandig om zelf regelmatig te doen. Want rijden op gladde banden kan heel gevaarlijk zijn.

En natuurlijk hebben we nog veel meer slimme bandentips voor je.