Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Vervangend vervoer

Net als jij houden we niet van stilstaan. Daarom staat er bij ons een MINI Electric voor je klaar als vervangend vervoer. Leuk om in te rijden en 100% elektrisch. Ga je liever met de fiets? Stap dan op onze Profile leenfiets.

Vervangend vervoer is snel geregeld

Vervangend vervoer

vanaf

25.-

PROFILE-MINI-ELECTRIC-RETOUCHE-VESTIGING.jpg

Vervangend vervoer met de MINI Electric

Wachten is niet leuk. En zeker bij een grote onderhoudsbeurt kan het wel even duren voordat je auto klaar is. Daarom hebben we bij Profile vervangend vervoer voor je klaarstaan. Stap in de iconische MINI Electric. Gegarandeerd rijplezier, 100% elektrisch en enorm veel comfort.

Wil je weten wat je betaalt voor een dag vervangend vervoer? Neem even contact op met je Profile vestiging.

Profile_leenfiets.png

Vervangend vervoer; de Profile bike

Woon je in de buurt van een Profile vestiging? Of werk je vlakbij? Stap dan lekker gezond op de fiets. Bij veel van onze vestigingen kun je er gratis eentje lenen. Neem wel eerst even contact op met je Profile vestiging. Om te vragen of ze een leenfiets hebben en of ze er eentje voor je kunnen reserveren.

Al het onderhoud snel en vakkundig uitgevoerd!

bandenwissel_P3050031_RETOUCH_2.jpg

Een onderhoudsbeurt voorkomt onnodige reparaties en vergroot je rijplezier

Heeft je auto een onderhoudsbeurt of APK nodig? Dat kunnen we dan mooi combineren met balanceren en uitlijnen. Je banden slijten dan minder snel, je rijdt veiliger en comfortabeler en je bespaart brandstof.

Daarnaast is het slim om regelmatig je bandenspanning te controleren. Want met de juiste spanning slijten je banden nog minder snel. En kijk dan ook meteen naar de profieldiepte, want rijden op gladde banden kan heel gevaarlijk zijn.

Kijk hier naar al onze andere slimme bandentips.