Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer snel geregeld

Bij Profile houden we niet van stilstaan. Er staat een MINI Electric voor je klaar! Fun to drive en 100% elektrisch. Liever met de fiets? Ga dan voor onze Profile leenfiets.

Vervangend vervoer

vanaf

25.-

PROFILE-MINI-ELECTRIC-RETOUCHE-VESTIGING.jpg

Vervangend vervoer; 100% elektrisch. Maximale fun!

Bij Profile houden we niet van stilstaan. Ook niet als je auto bij ons in onderhoud is. Groot onderhoud kan wat langer duren en is meestal niet klaar terwijl je wacht. Daarom hebben we vervangend vervoer voor je klaarstaan. En niet zomaar vervangend vervoer!

Ons vervangend vervoer is fun to drive, 100% elektrisch en biedt maximaal comfort. Voor € 32,50 per dag staat er een MINI Electric voor je klaar! Vraag er even naar in jouw Profile vestiging.

Profile_leenfiets.png

Vervangend vervoer; de Profile bike

Soms is het heel lekker om de auto even te verruilen voor de fiets. Gezond en duurzaam! Wanneer jouw auto bij ons in onderhoud is en je geen zin hebt om te wachten, kun je ervoor kiezen om een van onze Profile leenfietsen mee te nemen. Bij een groot deel van onze vestigingen staan ze geheel kosteloos voor je klaar. Wil jij deze rode fiets tot je beschikking? Vraag ernaar in jouw Profile vestiging.

Al het onderhoud snel en vakkundig uitgevoerd!

bandenwissel_P3050031_RETOUCH_2.jpg

Een onderhoudsbeurt voorkomt onnodige reparaties en vergroot je rijplezier

Heeft je auto een onderhoudsbeurt of APK nodig? Dan kunnen we deze combineren met balanceren en uitlijnen is. Je banden slijten dan minder snel, je rijdt veiliger en comfortabeler en je bespaart brandstof. Daarnaast is het slim dat je de bandenspanning regelmatig controleert, want met de juiste spanning slijten je banden nog minder snel. Rijden op gladde banden is gevaarlijk, controleer daarom regelmatig de profieldiepte. We hebben nog veel meer slimme bandentips voor je.