Profile_winterbanden.jpg

Stalen velgen in de winter

Gebruik stalen velgen voor je set winterbanden. Dat is niet alleen beter, maar ook voordeliger dan lichtmetalen velgen. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn van stalen velgen in de winter. En ga je voor looks? Dan kun je met mooie wieldoppen je auto toch een stoer uiterlijk geven.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Koop bij Profile de beste stalen velgen voor de beste prijs.

Vul je kenteken in. Dan vinden wij de beste velgen voor jou.

Waarom kiezen voor stalen velgen?

Rij elk seizoen zo veilig en comfortabel mogelijk. Wissel dus op tijd je zomerbanden om voor winterbanden. En geef dan meteen elke set z’n eigen velg. Lichtmetalen velgen voor je zomerbanden en stalen velgen voor je winterbanden. Stalen velgen zijn minder gevoelig voor krasjes en kunnen veel beter tegen strooizout. Bovendien zijn stalen velgen veel zwaarder dan lichtmetalen velgen. Daardoor heb je bij sneeuw en ijs een betere wegligging.

Stalen velgen hebben nog meer voordelen. Ze zijn veel beter geschikt voor zware voertuigen, ze hebben minder onderhoud nodig en ze zijn een stuk voordeliger. En met een set wieldoppen kun je de stalen velgen toch een mooi uiterlijk geven.

Elke set banden z’n eigen velg

Rij met zomerbanden op lichtmetalen velgen en met winterbanden op stalen velgen. Je band zit dan het hele jaar door om de juiste velg. En dat heeft zo z’n voordelen. Een band steeds op een andere velg leggen is namelijk slecht voor je banden. Bovendien kost het wisselen en monteren dan veel tijd en geld. Kortom, door elke band z’n eigen velg te geven spaar je geld, tijd én je banden.

De 3 voordelen van stalen velgen kopen bij Profile

De beste keuze voor de winter

Alle veelvoorkomende maten leverbaar

Eenvoudig combineren met mooie wieldoppen

De inchmaten van stalen velgen

Bij Profile liggen alle veelvoorkomende inchmaten voor je klaar. De meest gangbare en meest verkochte maten zijn 14 inch, 15 inch en 16 inch. Er zijn ook grotere maten - 17 inch, 18 inch, 19 inch, 20 inch en 22 inch – maar hierbij wordt vaker gekozen voor lichtmetalen velgen.

Veelgestelde vragen over stalen velgen

Wil je meer weten over stalen velgen? Bijvoorbeeld hoe je ze kunt verfraaien met een set wieldoppen? Kijk dan even naar onze antwoorden op veelgestelde vragen over stalen velgen.

Koop bij Profile de beste stalen velgen voor de beste prijs.

Vul je kenteken in. Dan vinden wij de beste velgen voor jou.