Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Accu’s

Accu vervangen? Accu kopen? Onze experts staan voor je klaar om het beste advies te geven voor de beste accu’s.

Accu vervangen voor je auto? Regel het direct bij Profile

Start je auto niet goed? Dan kan er iets mis zijn met je accu. Laat ‘m gratis testen bij Profile. Onze vakkundige monteurs weten alles van auto accu’s. Ze zien dan ook snel wat het probleem is. Je krijgt dan meteen deskundig advies. En als het een eenvoudige storing is, lossen onze expert het meteen gratis voor je op.

Milieuvriendelijke verwerking oude accu

Een accu bevat materialen die het milieu belasten. Lever je oude accu dus bij ons in. Zodat wij ‘m op een milieuvriendelijke manier kunnen laten verwerken. Wil je meteen een nieuwe auto accu kopen? Wij hebben de allerbeste merken, zoals Bosch, Wilco, VMF en Varta. Deze accu’s gaan erg lang mee en werken probleemloos. En uiteraard hebben we ook accu’s voor je bestelwagen, boot of caravan.

Controleren van je accu

Twijfel je over je accu? Kom dan langs voor een gratis check. Sowieso controleren we bij een grote beurt en bij een kleine beurt altijd je accu. Kom je alleen langs voor een snelle carcheck? Ook dan controleren wij je accu met een accumeting.

7 redenen om een accu bij Profile te kopen

  1. Je accu is meteen gebruiksklaar

  2. Onderhoudsvrije accu’s

  3. Voor elk merk en elk model auto de geschikte accu

  4. Minimale zelfontlading, zodat je accu langer meegaat en langer gebruikt kan worden

  5. Gecentreerde celdoorverbindingen waardoor de accu beter en sneller wordt geladen

  6. Beter bestand tegen extra stroomverbruikers

  7. Uitstekende kwaliteit