Rij-zorgeloos-2.png

Kom langs voor een campercheck

Ga je weer een mooie reis maken met je camper? Of ga je ‘m verhuren? Zorg goed voor je camper en laat ‘m ieder jaar door onze monteurs onderhouden. Met de campercheck van Profile is je camper weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Laat je camper onderhouden voor slechts € 189

Zorgeloos onderweg met een campercheck

Je gaat pas echt prettig op vakantie na een uitgebreide controle van jouw camper. We raden je dan ook aan om elk jaar langs te komen voor een check. Onze monteurs kijken dan naar meer dan 50 essentiële punten. Is er onderhoud nodig, dan overleggen we dit, en de bijbehorende kosten, altijd met jou voor we deze uitvoeren. Uiteraard brengen we ook direct jouw banden op de juiste spanning. Zo rijd jij ontspannen naar jouw volgende vakantiebestemming.

MICHELIN-CrossClimate-Camping.png

We controleren je camper op meer dan 50 punten:

  • Controle op de buiten- en onderzijde van het voertuig zoals het controleren van de verlichting en wielophanging.
  • Controle op de banden. We kijken naar ouderdoms- en uitdrogingsscheurtjes, het profiel en de bandenspanning;
  • Controle van je remmen inclusief een remmentest.
  • Controle van de werking van het aircosysteem.
  • Controle op de conditie van de accu;
  • Controle en bijvullen van vloeistoffen (olie, remolie, koelvloeistof en ruitensproeier)

Na de campercheck krijg je van ons een keurig rapport.

Camperonderhoud bij jou in de buurt

Ga veilig op reis met je camper. En kom elk jaar langs voor een controlebeurt. Profile heeft meer dan 220 vestigingen in Nederland en België; er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt.

3 voordelen van een campercheck bij Profile

Verrassend voordelig: € 189

Vakkundige controle op meer dan 50 punten

Veilig op vakantie met je camper

Zorgeloos onderweg met de juiste banden onder je camper

Het grootste deel van het jaar staat je camper stil. Toch raden we je aan om elke zes jaar je camperbanden te vervangen. Voor sommige verzekeraars is dit zelfs een eis. Na zes jaar is de kwaliteit van je band simpelweg niet goed genoeg meer. Na zes jaar drogen je banden uit en kunnen er scheuren ontstaan in de wang van de band, maar ook in het profiel. En tijdens de stalling staat je camper heel lang op één deel van de band. Een klein deel van de band moet dan heel lang het volle gewicht dragen. En dat veroorzaakt slijtage.

Maar als je nieuwe banden nodig hebt, welke kies je? Dat hangt er van af waar je met je camper naartoe rijdt en wat je rijstijl is. Profile werkt met de beste merken samen en heeft daarom voor jou camper het beste aanbod in banden. Bekijk de beste banden volgens Profile.

Veelgestelde vragen over de campercheck

Wil je meer weten over de campercheck bij Profile? Wil je bijvoorbeeld precies weten wat onze specialisten voor je controleren? En ben je benieuwd wat de kosten zijn van camperonderhoud? Kijk dan naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Campercheck voor slechts € 189