Rij-zorgeloos-2.png

Kom langs voor een campercheck

Ga je weer een mooie reis maken met je camper? Of ga je ‘m verhuren? Zorg goed voor je camper en laat ‘m grondig door onze professionals checken. Met dit snelle camperonderhoud is je camper weer helemaal veilig en comfortabel.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Campercheck voor slechts € 189

Zorgeloos onderweg met een campercheck

Je gaat pas echt prettig op vakantie na een uitgebreide controle van jouw camper. We raden je dan ook aan om elk jaar langs te komen voor een check. Zodat je met een gerust gevoel kunt genieten. Onze specialisten controleren je camper op meer dan 50 essentiële punten. En ze brengen ook meteen de banden van jouw camper op de juiste spanning.

MICHELIN-CrossClimate-Camping.png

We controleren je camper op meer dan 50 punten:

  • Controle op de binnen-, buiten- en onderzijden van het voertuig.
  • Controle op de banden. We kijken naar het profiel en de spanning.
  • Controle van je remmen inclusief een remmentest.
  • Controle van de werking van het aircosysteem.
  • Controle op de accu.
  • Controle van vloeistoffen (olie, remolie, koelvloeistof en ruitensproeier) en worden, waar nodig, bijgevuld.

Na de campercheck krijg je van ons een keurig rapport.

Campercheck bij jou in de buurt

Ga veilig op reis met je camper. En kom elk jaar langs voor een controlebeurt. Profile heeft meer dan 220 vestigingen in Nederland en België; er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Maar neem wel eerst contact op. Om te vragen of deze vestiging wel een campercheck aanbiedt.

3 voordelen van een campercheck bij Profile

Verrassend voordelig: € 189

Vakkundige controle meer dan 50 punten

Veilig op vakantie met je camper

Zorgeloos onderweg met camper onderhoud

Geen zin in onverwachte pech en reparaties? Met goed en regelmatig onderhoud van onze professionals kun je veel ellende voorkomen en zorg je voor een zorgeloze reis.

Continental-Vanco-Camper.png

Controle van je camper op meer dan 50 punten

Ook voor camperonderhoud ben je bij Profile aan het juiste adres. Het camperonderhoud pakket bestaat uit de volgende onderdelen voor een vast en scherp tarief van € 425:

  • Controle op meer dan 50 punten
  • Oliewissel
  • Oliefilter
  • APK


Profile heeft meer dan 220 vestigingen in Nederland en België; er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Maar neem wel eerst contact op. Om te vragen of deze vestiging wel een campercheck aanbiedt.

Eerlijke én snelle APK

Bij een APK-keuring controleren we of jouw camper nog voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen. Bel snel voor een afspraak. Dan zorgen wij voor een snelle en eerlijke APK-keuring voor slechts € 85.

Een campercheck, onderhoud of camper-APK

bij jou in de buurt

Ga met je camper veilig op reis. En kom even langs voor een controlebeurt van je camper. Profile heeft meer dan 150 vestigingen in Nederland; er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Maar neem wel eerst even contact op. Om te vragen of ze wel een campercheck aanbieden.

Vervang je camperbanden na zes jaar

Het grootste deel van het jaar staat je camper stil. Toch raden we je aan om elke zes jaar de camperbanden te vervangen. Voor sommige verzekeraars is dit zelfs een eis. Na zes jaar is de kwaliteit van je band simpelweg niet goed genoeg meer. Na zes jaar drogen je banden uit en kunnen er scheuren ontstaan. In de wang van de band, maar ook in het profiel. En tijdens de stalling staat je camper heel lang op één deel van de band. Een klein deel van de band moet dan heel lang het volle gewicht dragen. En dat veroorzaakt slijtage.

Maar als je nieuwe banden nodig hebt, welke kies je? Dat hangt er van af waar je met je camper naartoe rijdt en wat je rijstijl is. Wij geven je de twee beste camperbanden volgens Profile.

Profile_vakantie_checklist.jpg

Op reis met je camper? Wat moet ik meenemen naar welk land?

Fietsendragers zijn verboden in Portugal, en in België moet je weer verplicht een brandblusser in je auto hebben. Ga goed voorbereid op vakantie. Kijk naar onze vakantiechecklist en ontdek wat je allemaal nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de campercheck

Wil je meer weten over de campercheck bij Profile? Wil je bijvoorbeeld precies weten wat onze specialisten voor je controleren? En ben je benieuwd wat de kosten zijn van camperonderhoud? Kijk dan naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Campercheck voor slechts € 189