Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen

Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen

Tulpenmarkt 13
1681 PK Zwaagdijk-Oost
0228-563050
zwaagdijk@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Zwaagdijk-Oost

Onze openingstijden

Maandag 08.15 - 17.00 uur
Dinsdag 08.15 - 17.00 uur
Woensdag 08.15 - 17.00 uur
Donderdag 08.15 - 17.00 uur
Vrijdag 08.15 - 17.00 uur
Zaterdag 08.30 - 12.00 uur
ZondagGesloten

Maak een afspraak

9.1

Profile klanten beoordelen ons met een 9.1

Op basis van 31 reviews

 • profile zwaagdijk perfect

  5

  bij Profile Zwaagdijk wordt met de meeste zorg en klantvriendelijkheid gewerkt

  ,

 • en generatie lang vertrouwen

  5

  Ik laatde banden van mijn autos al rond de 20 jaar met grote tevredenheidverzorgen door Kossen Profile tgyrecenterin Zwaagdijk Ik hoop dit nog lang voort te kunnen zetten; De klantvriendelijkheid, goede en tijdige adviezen en kennis van zaken zijnhet aanbevelen van dit bedrijf meer dan waard

  ,

 • Super service en klantvriendelijk.

  5

  Eenvoudig online een afspraak maken plus een dag van te voren een nette sms ter herinnering. Planning is zeer accuraat (tijd = tijd), personeel heel vriendelijk en je kunt wachten in een nette kamer met goede koffie en wifi.

  ,

 • Service betekend, kennis, snelheid.

  4

  Ik had bij Profile winterbanden gekocht, had zelf velgen mee dus gelijk tijd voor actie. Er word bijna als aan een lopende band gewerkt, binnen ongeveer 15-20 minuten 4 nieuwe banden en gewisseld. Top vond ik dat de zomerbanden/wielen in die tussentijd waren gewassen en gewaxed. Iets minder vond ik de communicatie doordat er in een hoog tempo word gewerkt is er weinig tijd over om even een praatje te maken. Overigens kan je ook in de wachtruimte blijven zitten met een lekker kopje koffie en een boekje.

  ,

 • Snel geholpen aan nieuwe zomerbanden

  5

  Uitstekende service

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen

Met Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen

Bij Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen!

Neem contact op met Profile Zwaagdijk-Oost, Kossen