Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Camperbanden suggesties van Profile

Ben je toe aan nieuwe camperbanden? Als bandenexpert staan we klaar om je te helpen je camper zomerklaar te maken. Zodat je echt zorgeloos op pad kan.

Zorgeloos onderweg met de juiste banden onder je camper

Dat begint al vanaf het moment dat je je camper uit de stalling haalt. Doordat je camper een tijdje heeft stilgestaan, zijn de banden misschien uitgedroogd of vierkant geworden. Maar als je nieuwe banden nodig hebt, welke kies je? Dat hangt er van af waar je met je camper naartoe rijdt en wat je rijstijl is. Wij geven je de twee beste camperbanden volgens Profile.

Continental Vanco Camper

DUURZAAM EN OERSTERK

Continental-Vanco-Camper.png

De Vanco Camper is speciaal ontwikkeld voor campers met een grote belasting van de achteras. Door de extra ondersteuning blijft je camper stabiel, soepel en comfortabel rijden. Ook biedt hij ook meteen optimaal weerstand tegen schuurschade, overbelasting en impact van buitenaf. Deze band is dus enorm sterk en gaat heel lang mee.

  • Kortere remweg op nat wegdek
  • Duurzaam en stil
  • Efficiënt en daardoor minder brandstofkosten

Vul jouw gegevens hier in en vind jouw perfecte Continental band.

MICHELIN CrossClimate Camping

VOOR ELK WEERTYPE EN WEGDEK

MICHELIN-CrossClimate-Camping.png

Als je met je camper het avontuur opzoekt en op de snelweg, op modderweggetjes en op gras- en grindwegen rijdt, is dit de band voor jou. Deze all-season band is geschikt voor elk wegdek én voor elk weertype. Dus of je nu door ruig Scandinavië trekt of op de Autobahn rijdt, de CrossClimate Camping brengt je veilig op je bestemming.

  • Uitstekende grip op elk wegdek
  • Voor elk seizoen
  • Versterkt voor langdurig stilstaan

Vul jouw gegevens hier in en vind jouw perfecte MICHELIN band.

Rij zorgeloos

Rij Profile