Profile Car & Tyreservice Oss

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Oss

9.3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Oss

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 18.00
dinsdag 08.00 - 18.00
woensdag 08.00 - 18.00
donderdag 08.00 - 18.00
vrijdag 08.00 - 18.00
zaterdag 08.00 - 12.30
zondag gesloten

235 reviews over Profile Car & Tyreservice Oss

9.3

235 Reviews

10

Een lekke band band komt meestal plotseling, dan ga je ook onaangekondigd naar Profile en dan word je ook direct geholpen en ben je snel weer aan het werk. Top!

04 december 2017 bij Profile Car & Tyreservice Oss
10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

01 december 2017 bij Profile Car & Tyreservice Oss
10

Ik had een fout gemaakt mbt de planning voor de bandenwissel. Dit is op een nette wijze opgelost in goed overleg met Profile Tyre Center Oss. Als verontschuldiging heb ik PTC Oss getrakteerd op warme appelflappen. Nogmaals dank voor het begrip / de coulance.

01 december 2017 bij Profile Car & Tyreservice Oss

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Oss

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Wij zijn al jaren hét adres voor personenwagen, bestelwagen, bedrijfswagen, landbouw, grondverzet, motor, scooter en industriebanden. Door onze jarenlange ervaring met alle merken auto`s garanderen wij kwaliteit en tevredenheid!
 
Met onze vestiging in Oss zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij uw in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. 
 
Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals: Onze specialiteit is het uitlijnen van uw voertuig, of het nu een personenwagen of een 8-assige mobiele kraan is; onze experts zetten hem weer in het juiste spoor.

 

Autobanden en velgen Oss

In 1989 hielden Andre van der Plaat en Marc van Eijkelenburg hun jarenlange dienstverband bij Michelin voor gezien om voor zichzelf te beginnen. Ze startten hun eerste bandenservicebedrijf in Oss. Aan de basis van die beslissing stond een unieke vakkennis en een scherpe kijk op de behoefte van de truckmarkt.
 
In 1990 sloten we ons aan bij Profile Car & Tyreservice. In achtereenvolgens 1997 en 2002 werden de vestigingen in Den Bosch en Veghel geopend, en in 2006 werd samen met de collega's van Profile Car & Tyreservice Altena, de vestiging Profile Car & Tyreservice in Den Bosch geopend. Andre van der Plaat heeft de fakkel inmiddels overgegeven aan zijn zoon. Sander is letterlijk in het bedrijf opgegroeid en vormt nu samen met mij de directie.
 
In de vestigingen Oss en Veghel bestaat het grootste gedeelte van de omzet uit de levering, de montage en het onderhoud van truckbanden. Ook herprofileren en sipen zijn een specialistisch onderdeel van de uitgebreide truckbandenservice die wij uitvoeren. Uiteraard bieden wij in Oss ook een volledig onderhoudsprogramma voor personenwagens.De vestiging in Den Bosch richt zich uitsluitend op personen en bestelwagen. Wij leveren een uitgebreid assortiment van zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden.

APK keuring in Oss

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Oss kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK in Oss.

Auto onderhoud Oss

Voor auto onderhoud in Oss bent u bij ons bij het juiste adres. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Wij hopen u binnenkort te kunnen begroeten in onze vestigingen.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven