Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Maasdijk, Stehouwer

Profile Maasdijk, Stehouwer - Coldenhove

Transportweg 17
2676 LM Maasdijk
0174-540700
maasdijk-coldenhove@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Maasdijk

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten
9.4

Profile klanten beoordelen ons met een 9.4

Op basis van 13 reviews

 • Goede prijs kwaliteit verhouding en goede service

  5

  Ga zo door

  ,

 • Eindelijk een betrouwbaar adres gevonden voor het onderhoud van mijn auto

  5

  Vriendelijk en deskundig

  ,

 • Daadkracht

  5

  In navolging op voorgaande keren weer de privé-auto via Stehouer Banden ter keuring aangeboden. Auto bleek een kapotte veer te hebben. Deze is netjes vervangen en de werkzaamheden zijn toegelicht. Kosten volgens begroting.

  ,

 • Zoals iedere garage hoort te zijn

  5

  Eerlijke garage, geen extra kosten die niet nodig zijn.

  ,

 • Hoe wel? En snel!

  5

  Als je belt met Stehouer Profile dan word je direct geholpen. De man aan de telefoon pakt direct de telefoon op, weet waar hij het over heeft en komt ommegaand met een prima oplossing. Wordt begrepen door de mensen in de werkplaats en zij vinden het volgens mij ook echt leuk om met auto's bezig te zijn. De voorwaarde voor het plezier dat zij uitstralen.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Maasdijk, Stehouwer

Met Profile Maasdijk, Stehouwer zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Maasdijk, Stehouwer

Bij Profile Maasdijk, Stehouwer kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Maasdijk, Stehouwer

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Maasdijk, Stehouwer aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Maasdijk, Stehouwer

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Maasdijk, Stehouwer voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Maasdijk, Stehouwer kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Maasdijk, Stehouwer

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Maasdijk, Stehouwer terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Maasdijk, Stehouwer!

Neem contact op met Profile Maasdijk, Stehouwer - Coldenhove