• home
  • Vestigingen
  • Profile Car & Tyreservice Maasdijk, Stehouwer & van Kleef - Coldenhove

Profile Car & Tyreservice Maasdijk, Stehouwer & van Kleef - Coldenhove

Contact Profile Car & Tyreservice Maasdijk, Stehouwer & van Kleef - Coldenhove

9.6 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Maasdijk, Stehouwer & van Kleef - Coldenhove

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 11819 recensies

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Maasdijk

Wij bieden door middel van onze vestiging in Maasdijk u dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Dit kunnen wij zeggen omdat wij allen jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden hebben. Hierdoor kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Maasdijk

Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Bij onze vestiging in Maasdijk kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen, koop online combinaties of in onze vestiging in Maasdijk

Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Maasdijk terecht voor advies.

APK keuring in Maasdijk

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Maasdijk kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Daarnaast kan dit gemakkelijk online.

Auto-onderhoud in Maasdijk

Voor verschillend onderhoud bent u op de juiste pagina. U kunt bij onze vestiging Maasdijk terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Maasdijk!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven