Profile Car & Tyreservice Ridderkerk

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Ridderkerk

9.6 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Ridderkerk

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 09.00 - 13.00
zondag gesloten

16 reviews over Profile Car & Tyreservice Ridderkerk

9.6

16 Reviews

10

Prima ontvangs, snelle afhandeling Alles volgens afspraak !

26 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Ridderkerk
10

Zeer geduldig en goed geholpen om de banden die ik wilde hebben toch te vinden, top! Afspraak maken,montage en afhandeling ook netjes.

21 oktober 2016 bij Profile Car & Tyreservice Ridderkerk
10

Super service..... Zeer klant vriendelijk, werd zelfs gered van Dr. Phill door de alerte receptioniste. gelijk andere zender op TV.... TOP... Ik was er voor uitlijnen van me auto na klein uurtje weer pocobello voor elkaar. Groetjes Peter Visser

31 juli 2016 bij Profile Car & Tyreservice Ridderkerk

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Ridderkerk

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Ridderkerk zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Autobanden en winterbanden Ridderkerk

Profile Car & Tyreservice Ridderkerk is specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden voor alle soorten voertuigen. Profile Car & Tyreservice Ridderkerk biedt een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt ons uniek.

APK keuring in Ridderkerk

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Ridderkerk kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Ridderkerk kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Ridderkerk

Voor auto onderhoud in Ridderkerk bent u bij de ons aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven