Profile Car & Tyreservice Middelburg, Zeeland

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Middelburg, Zeeland

9.3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Middelburg, Zeeland

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.30 - 17.30
dinsdag 08.30 - 17.30
woensdag 08.30 - 17.30
donderdag 08.30 - 17.30
vrijdag 08.30 - 17.30
zaterdag 08.30 - 12.00
zondag gesloten

1005 reviews over Profile Car & Tyreservice Middelburg, Zeeland

9.3

1005 Reviews

9

snel geholpen , band gelijk gerepareerd , en koffie aangeboden. en dat vrijdagmiddag laat

30 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Middelburg, Zeeland
8

realistische offerte waar men zich ook aan houdt. Vriendelijk en duidelijk, zeer professioneel. Kom er graag terug.

20 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Middelburg, Zeeland
10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

25 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Middelburg, Zeeland

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Middelburg

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

 

Van harte welkom op de website van Profile Car & Tyreservice Zeeland!

Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden geven wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies. Voor meer informatie kunt u terecht bij één van onze vestigingen. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden.Maar ook in velgenAPK en auto onderhoud zijn wij specialist.

Wij zijn een onderdeel Profile Car & Tyreservice sinds de start in 1989. Profile Car & Tyreservice Zeeland heeft al meer dan 40 jaar ervaring in banden en alles wat daarmee te maken heeft. 

De historie begint in 1968. In dat jaar verzeilt Jan Murre in de bandenhandel bij zijn toenmalige werkgever Tissink. Na het overlijden van de heer Tissink neemt hij de zaak over van Mevrouw Tissink. Zoon Gerco komt de gelederen versterken. Meer zonen heeft Jan Murre niet. Wel medewerkers, die het bedrijf zo toegenegen zijn, dat ze eigenlijk Tissink zouden kunnen heten. 

Auto onderhoud Middelburg

Tissink wordt groot door kwaliteit en service. Volgt alle technische ontwikkelingen op de voet. Maar mensen vormen de kracht van het bedrijf. Inmiddels bestaat Tissink uit 2 Profile Car & Tyreservice vestigingen in Middelburg en Middelburg. In 2006 worden de 3 vestigingen van Kole en Luctor in Zeeuws-Vlaanderen overgenomen. Die 3 vestigingen gaan nu verder onder de naam Profile Car & Tyreservice Luctor in Terneuzen, Hulst en Oostburg. Op 1 september 2008 is Enrico Plasschaert toegetreden tot de directie en treedt Jan Murre terug.De directie wordt nu gevoerd door Enrico Plasschaert en Gerco Murre.Per 1 januari 2011 gaan alle 5 de vestigingen verder onder de nieuwe naam Profile Car & Tyreservice Zeeland B.V.

Voor auto onderhoud in Middelburg bent u bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. Wij zijn voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

APK keuring in Middelburg

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Middelburg kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Middelburg kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Autobanden en velgen Middelburg

Profile Car & Tyreservice Middelburg is specialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden een buitengewoon breed assortiment zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de Profile Car & Tyreservice Middelburg uniek.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven