Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Algemeen

Welkom bij Profile Middelburg, Zeeland

Gerco Murre

Profile Zeeland

Al jaren alle specialiteiten onder één dak

Ruim 50 jaar geleden, in 1968, start Jan Murre in de bandenhandel bij zijn toenmalige werkgever de heer Tissink. Na zijn overlijden neemt Jan de zaak over. Nu, ruim 50 jaar later, is Tissink hard gegroeid en niet meer weg te denken uit Zeeland. In Zeeuws-Vlaanderen is Profile vertegenwoordigd in Terneuzen, Middelburg en Goes.

Kwaliteit en service staan centraal bij Profile Zeeland. Gerco Murre: “Wij volgen de technologische ontwikkelingen op de voet. Dat maakt ons dé specialist op het gebied van banden en alles wat daarmee samenhangt. Denk aan bandenreparatie, uitlijnen en balanceren. Maar ook voor onderhoud bent u bij onze allround servicebedrijven op het juiste adres. Door onze kennis en kunde weten klanten ons al jaren te vinden en te waarderen. Daar zijn we best trots op!