Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

9.6

Profile klanten beoordelen ons met een 9.6

Op basis van 134 reviews

 • Uren wachten op onnodige klusjes

  1

  Kom aan bij de apk, die om 11u ingepland was. Wordt er verteld dat ze er pas om 14u aan beginnen. Ik had niemand die mij kon ophalen en enige optie was om een fiets te lenen terwijl ik in een andere stad woon. Vervolgens bellen ze dat er allerlei dingen mis was aan mijn auto waardoor die niet door de apk zou komen, die helemaal niet klopten. (Deur zou niet dicht gaan, nooit eerder problemen mee gehad, wiel moest vervangen worden terwijl ze er zelf nog geen jaar geleden de duurste banden onder hebben gezet).

  ,

 • profile de beste service voor je geld

  5

  geweldige service met goede uitleg en deskundige mensen die snel een antwoord zoeken op je vragen en als ze het direct niet kunnen vertellen gaan ze snel aan de slag om je het antwoord snel te mailen of door bellen .wij zijn super tevreden .

  ,

 • Apk plus

  5

  Rustig en met aandacht werkend personeel. Ik geef de auto graag uit handen omdat ik er van overtuigd ben dat er goed aan gewerkt wordt.

  ,

 • Kom je terug van Profile, ga je naar huis met een dikke smile

  5

  Vind Profile een Top service, klantvriendelijk, deskundigheid en een snelle afhandeling, van mij krijgt Profile een zeer enorme top waardering

  ,

 • Vriendelijk

  5

  Ik ben vriendelijk geholpen er is mee gedacht en er word niet zomaar een nieuw onderdell ingezet als het ook anders kan.

  ,

 • Goed autoservicebedrijf

  4

  Uitstekend, we wat duur met materialen.

  ,

 • Top service met alle duidelijkheid

  5

  Goede deskundige monteurs die de extra meters afleggen om je auto net dat stukje beter te krijgen! Zo had ik na APK een telefoontje gekregen dat er rond deze kmstand ook de distributieriem gedaan moest worden. Ze hebben toen foto's gestuurd met de huidige staat van de riem en direct een offerte opgemaakt Zo wist ik gelijk waar ik aan toe was!

  ,

 • Banden en airco

  5

  Of het nu banden betreft of een airco service dit bedrijf heeft alles goed voor elkaar. Afspraken kloppen en de werkzaamheden worden correct uitgevoerd. Taco Jan

  ,

 • geweldig!

  5

  snel geholpen, telefonisch contact over werkzaamheden ging perfect. Auto weer keurig gemaakt zoals altijd...top!!

  ,

 • Top geholpen

  4

  Ik had een afspraak om mijn auto te laten uitlijnen, en ik kon mijn auto voordat ik ging werken afzetten en na het werk weer ophalen. De medewerkster achter de balie belde mij waneer de auto klaar was en legde goed uit hoe het gegaan was. Met de vrachtauto kom ik hier ook altijd langs en word ook altijd goed geholpen. Het personeel is vriendelijk en probeert ook altijd goed mee te denken.

  ,

Bekijk al onze reviews