Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

9.7

Profile klanten beoordelen ons met een 9.7

Op basis van 124 reviews

 • Goede service, klantvriendelijke benadering.

  5

  Kom in verband met mijn dienstverband bij GreenWheels met Rijksoverheid wagens voor zo'n kleine twintig bandenwissels bij Profile Middelburg. De benadering, de behandeling en vooral flexibiliteit plus de uitgevoerde werkzaamheden voor het hele team een 10.

  ,

 • Goed adres om met je auto te komen.

  5

  Het is een plezier om bij Profill binnen te stappen.

  ,

 • Zeer tevreden over de grote beurt en APK

  5

  Makkelijk een afspraak gemaakt na een duidelijke offerte.

  ,

 • Wederom zeer tevreden!

  5

  Zoals altijd weer uitstekend werk, service, advies, afspraak en afhandeling door vriendelijke, deskundige medewerkers van Profile Middelburg!

  ,

 • Snel en prima service!

  5

  Makkelijk afspraak maken op internet, snel offerte ontvangen, snel geholpen worden en met goede service!

  ,

 • geen onaangename verassingen

  5

  Auto moest APK gekeurd worden. Hetgeen op precies de afgesproken tijd plaats vond door een vakbekwame keurmeester. Auto is volledig nagelopen waarbij zelfd de banden nog op spanning werden gezet. Na de keuring een duidelijke uitleg waarom in dit geval mijn auto was afgekeurd. Hierbij met de keurmeester de oorzaak van afkeuren op de auto zelf bekeken. Dit is echt prettig. Kon ook gelijk een afspraak plannen en de daarbij werd gelijk de reparatie als ik die liet uitvoeren berekend. Al met al ga ik hier zeker terug in de toekomst. In de wetenschap dat alles vakbekwaam word uitgevoerd. Daarnaast. Ze hebben lekkere koffie als je wacht.

  ,

 • Een aanbeveling waardig bedrijf waar de cliënt geen nummer is maar de volle aandacht krijgt van deskundig personeel en een vriendelijke staf .

  4

  Goede ervaring

  ,

 • Perfect geholpen

  5

  Goede snelle service, iemand achter de balie die je na 2 keer komen kent en begrijpt. Vriendelijk personeel helpt je auto weer te repareren. Lekker bakje koffie tijdens het wachten, en je mag ook kijken wat de monteur doet, als je daar interesse naar heb.

  ,

 • Zeer goede service en vriendelijk personeel.

  5

  Goed

  ,

 • Mooi professioneel ogend bedrijf.

  5

  Vriendelijke mensen staan open voor alle vragen.

  ,

Bekijk al onze reviews