Profile Tyrecenter Moerdijk, DBS

Contact Profile Tyrecenter Moerdijk, DBS

9.5 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Tyrecenter Moerdijk, DBS

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 11819 recensies

Autobanden, winterbanden, velgen en onderhoud Moerdijk

Welkom bij Profile Tyrecenter DBS!
 
Met onze vestiging in Moerdijk zijn wij dé autobandenvelgen en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. 

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Moerdijk

Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Bij onze vestiging in Moerdijk kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Moerdijk

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Moerdijk aan het goede adres. Hier kunnen wij u verzorgen voor advies voor de juiste banden aan de omstandigheden die gaan komen. Tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online.
 
Meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact op met ons op!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven