Profile Aalsmeer, ABO

Contact Profile Aalsmeer, ABO

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.4

Profile Aalsmeer, ABO

Neem contact op met Profile Aalsmeer, ABO

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.30
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3868 recensies

Winterbanden, autobanden, velgen, auto onderhoud en APK Aalsmeer

Onze medewerkers heten u van harte welkom bij Profile Car & Tyreservice ABO in Aalsmeer. Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Natuurlijk kunnen wij u uitgebreid adviseren op het gebied van winterbanden en zomerbanden. Koopt u online autobanden? Dan kunt u ervoor kiezen uw nieuwe winterbanden of zomerbanden bij ons te monteren. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Met onze vestiging in Aalsmeer zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Aalsmeer

Bij onze vestiging in Aalsmeer kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Aalsmeer

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice ABO aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Aalsmeer terecht voor advies.

APK keuring in Aalsmeer

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Aalsmeer kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Aalsmeer kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Aalsmeer

Voor auto onderhoud bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice ABO in Aalsmeer aan het juiste adres. Al onze ABO vestigingen zijn voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco service, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Aalsmeer!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven