Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Zoetermeer, Nooteboom

Remco Nooteboom

Remco-Nooteboom_Nooteboom_500x500.png

Profile Zoetermeer, Nooteboom

Platinastraat 115
2718 ST Zoetermeer
079-3622831
zoetermeer@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Zoetermeer

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Maak een afspraak

9

Profile klanten beoordelen ons met een 9

Op basis van 123 reviews

 • Fijne service en duidelijk communicatie! Erg fijn volgende keer maak ik weer een afspraak bij profile!

  5

  Ik werf goed op de hoogte gehouden qua prijs en als er een nieuw onderdeel nodig was.

  ,

 • Intenties verkoop zijn goed, maar de uitvoering geeft onvoldoende vertrouwen.

  3

  Genoemde intenties van de verkoop zijn goed; communicatie met de uitvoerenden moet beter en duidelijker, ook naar de klant.

  ,

 • Netjes en goede uitleg vanwege de banden.

  4

  Prima

  ,

 • Geweldige service

  5

  Zeer professionele uitleg en keurig geholpen.

  ,

 • Snelle service!

  5

  Online afspraak voor een APK keuring en een grote beurt ging erg vlot. Ik rijd een prive leaseauto. Mijn auto werd opgehaald en teruggebracht op het werk. Dat was onderdeel van het contract tussen de leasemaatschappij en Profile.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Zoetermeer, Nooteboom

Met Profile Zoetermeer, Nooteboom zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Zoetermeer, Nooteboom

Bij Profile Zoetermeer, Nooteboom kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Zoetermeer, Nooteboom

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Zoetermeer, Nooteboom aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Zoetermeer, Nooteboom

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Zoetermeer, Nooteboom voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Zoetermeer, Nooteboom kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Zoetermeer, Nooteboom

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Zoetermeer, Nooteboom terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Zoetermeer, Nooteboom!

Neem contact op met Profile Zoetermeer, Nooteboom