Maakt beter onderhoud betaalbaar.

Profile Car & Tyreservice Terneuzen, Zeeland

Maak een afspraak bij deze vestiging
Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Terneuzen, Zeeland

9,5 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Terneuzen, Zeeland

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 09.00 - 12.00
zondag gesloten

757 reviews over Profile Car & Tyreservice Terneuzen, Zeeland

9,5

757 Reviews

9

een Tip maak meer reclame ,het is een TOP bedrijf. De service is fantastich -ik heb voor de tweede keer pechhulp geactiveerd. Om zo naar een garage te gaan dat je als vrouw alleen bent en hun kunnen vertrouwen op hun kundigheid dikke pluim. VOOR TERNEUZEN.

24 mei 2017 bij Profile Car & Tyreservice Terneuzen, Zeeland
8

Bestelling keurig verwerkt en geleverd. Prima service bij de montage

20 mei 2017 bij Profile Car & Tyreservice Terneuzen, Zeeland
10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

04 mei 2017 bij Profile Car & Tyreservice Terneuzen, Zeeland

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Terneuzen

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

 

Autobanden, velgenAPK en auto onderhoud bij Profile Car & Tyreservice Zeeland! Met onze vestiging in Terneuzen zijn wij dé autobanden, wielen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. U kunt bij ons terecht voor zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden.

Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Autobanden en winterbanden Terneuzen

Profile Car & Tyreservice Zeeland is specialist in autobanden in Terneuzen voor alle soorten voertuigen. Profile Car & Tyreservice Zeeland biedt u een buitengewoon breed assortiment zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt ons uniek.

APK keuring in Terneuzen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Terneuzen kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK in Terneuzen. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Terneuzen

Voor auto onderhoud in Terneuzen bent u eveneens bij de ons aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor auto onderhoud.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Terug naar boven