Profile Arnhem, Koos van Elk

Contact Profile Arnhem, Koos van Elk

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

8.6

Profile Arnhem, Koos van Elk

Neem contact op met Profile Arnhem, Koos van Elk

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.30
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5687 recensies

Winterbanden, zomerbanden, autobanden, velgen, auto onderhoud en APK in Arnhem

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

Profile Car & Tyreservice Koos van Elk is met autobandenvelgenAPK en auto onderhoud de specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. 

Meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact op met ons op of bezoek ons bij onze vestigingen in Arnhem, Heteren, Huissen of Duiven!

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Arnhem

Bij onze vestiging in Arnhem kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Arnhem

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Koos van Elk aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Arnhem terecht voor advies.

APK keuring in Arnhem

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Arnhem kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Arnhem kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Arnhem

Voor auto onderhoud in Arnhem bent u bij de Profile Car & Tyreservice Koos van Elk in Arnhem aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen,  airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Airco onderhoud in Arnhem

Wanneer u op vakantie gaat naar een warm land met de auto, is het belangrijk dat de airconditioning van uw auto goed functioneert. Heeft u het gevoel dat uw auto minder goed koelt of dat deze nare geuren uitstoot? Bij Profile in Arnhem kunt u een airco geurbehandeling reserveren of lees meer over airco onderhoud in Arnhem. Bel of mail direct voor meer informatie!

Tot ziens bij Profile Car & Tyreservice Koos van Elk in Arnhem!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven