Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Drachten, Friese Banden Service

Niels van der Veen

Niels-vd-Veen_Leeuwarden_500x500.png

Profile Drachten, Friese Banden Service

Dopplerlaan 8
9207 HC Drachten
0512-548040
drachten@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Drachten

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten

Maak een afspraak

9.4

Profile klanten beoordelen ons met een 9.4

Op basis van 38 reviews

 • Klanttevredenheid

  5

  Waar het om gaat om bij klanten, is klanttevredenheid. Met de klantvriendelijkheid, de deskundigheid wordt een gevoel van vertrouwdheid gekweekt en dat is erg fijn! Wij zijn dan ook zeer tevreden over de vestiging Drachten

  ,

 • Zeer nette garage, makkelijke online afspraak regelen!

  4

  Door twee foutjes extra moeten wachten en nog een keer terug moeten komen na een rondritje. Voor de rest professioneel en netjes.

  ,

 • Deskundig en snelle service

  5

  Moeiteloos om op redelijk termijn een afspraak te maken voor een bandenwissel. Personeel is erg vriendelijk en geeft keurig antwoord op vragen over werkzaamheden en kosten. De snelheid van de wissel was ook indrukwekkend: vrijwel na 1 uur kon de auto weer worden opgehaald.

  ,

 • Veel voor weinig! Prima vervangend vervoer en snelle reparatie van mijn auto. Tevens goed ontvangst met heerlijke fairtrade koffie! En snel weer veilig op weg! Topgarage!

  5

  Topservice en goed ontvangst.

  ,

 • Zorgvuldig en erg klantvriendelijk.

  5

  Mijn uitlaatdemper zat los en tijdens rijden maakte de klem een resonerend geluid. Nog dezelfde middag kon ik terecht en werd het probleem opgepakt en hersteld.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Drachten, Friese Banden Service

Met Profile Drachten, Friese Banden Service zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Drachten, Friese Banden Service

Bij Profile Drachten, Friese Banden Service kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Drachten, Friese Banden Service

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Drachten, Friese Banden Service aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Drachten, Friese Banden Service

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Drachten, Friese Banden Service voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Drachten, Friese Banden Service kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Drachten, Friese Banden Service

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Drachten, Friese Banden Service terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Drachten, Friese Banden Service!

Neem contact op met Profile Drachten, Friese Banden Service