• home
  • Vestigingen
  • Profile Car & Tyreservice Drachten, Friese Banden Service

Profile Car & Tyreservice Drachten, Friese Banden Service

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Drachten, Friese Banden Service

9.4 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Drachten, Friese Banden Service

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

293 reviews over Profile Car & Tyreservice Drachten, Friese Banden Service

9.4

293 Reviews

10

Prima service. Auto werd zelfs gewassen opgeleverd na een beurt.

01 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Drachten, Friese Banden Service
10

Goede service, normale prijzen, lekker bakje koffie!

25 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Drachten, Friese Banden Service
9

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

24 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Drachten, Friese Banden Service

Winterbanden, zomerbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Drachten

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Drachten zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Drachten

Bij onze vestiging in Drachten kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Drachten

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Drachten aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze autobanden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Drachten terecht voor advies.

APK keuring in Drachten

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Drachten kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Drachten

Voor auto onderhoud in Drachten bent u bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.
 
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Drachten.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven