Profile Delft, Van Kleef

Contact Profile Delft, Van Kleef

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.5

Profile Delft, Van Kleef

Neem contact op met Profile Delft, Van Kleef

Openingstijden

maandag 08.15 - 17.15
dinsdag 08.15 - 17.15
woensdag 08.15 - 17.15
donderdag 08.15 - 17.15
vrijdag 08.15 - 17.15
zaterdag 08.30 - 12.30
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5258 recensies

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Delft

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Delft zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialst in banden voor alle soorten voertuigen zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden

Bij onze vestiging in Delft kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Delft

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Van Kleef in Delft aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en u kunt hier terecht voor montage. Naast dat u velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze autobanden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Delft terecht voor advies.

APK keuring in Delft

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Delft kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Delft kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Delft

Voor auto onderhoud in Delft bent u bij Profile Car & Tyreservice Van Kleef aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Uitlijnen Delft

Uitlijnen is een vak apart. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. De experts van Profile Car & Tyreservice Van Kleef zijn speciaal getraind om, met behulp van hoogwaardige technologie, banden perfect uit te lijnen.

Om uw wielen uit te lijnen heeft Van Kleef de meest moderne elektronische uitlijnapparatuur en kennis in huis. Hiermee kunnen zeer nauwkeurige metingen uitgevoerd worden. Met behulp van reflecterende platen, waarop een videocamera is gericht, berekent de uitlijncomputer alle wielstanden. Op deze manier kunnen aanpassingen aan de auto, volgens fabrieksspecificaties, zeer precies worden uitgevoerd.

Truckbanden Delft

Profile Car & Tyreservice Van Kleef is gespecialiseerd in banden, velgen en accu’s/batterijen voor de bedrijfswagensector en de daarmee samenhangende diensten zoals de 24 uur per dag, 7 dagen per week bandenservice door heel Europa via Profile EuroService. Profile Car & Tyreservice is niet voor niets marktleider op het gebied van vrachtwagenbandenservice in de Benelux. 

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven