Profile Eibergen, Vermeulen

Contact Profile Eibergen, Vermeulen

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.5

Profile Eibergen, Vermeulen

Neem contact op met Profile Eibergen, Vermeulen

Openingstijden

maandag 08.30 - 17.30
dinsdag 08.30 - 17.30
woensdag 08.30 - 17.30
donderdag 08.30 - 17.30
vrijdag 08.30 - 17.30
zaterdag 08.30 - 14.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies

Winterbanden, zomerbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Eibergen

Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Dit kunnen wij vermelden door onze jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij zijn beschikbaar om een deskundig en vrijblijvend advies te kunnen geven. We kunnen daarom zeggen dat wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt zijn.

Klassieke auto’s Eibergen

Profile Car & Tyreservice Vermeulen biedt een compleet assortiment classic bandenmaten van o.a. Vredestein aan, voor zowel zomer als winter. Het assortiment is ontwikkeld voor kenners met oog voor detail en design.
Profile Car & Tyreservice Vermeulen is specialist op het gebied van klassieke auto’s. Voor het juiste bandenadvies, snaarstrakke uitlijning en het onderhoud aan uw klassieker bent u bij Profile Car & Tyreservice Vermeulen aan het juiste adres. Specialisten werken met passie en zorgvuldigheid aan uw klassieke auto. 

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Eibergen

Bij onze vestiging in Eibergen kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De tijdens het rijden vervormen de zogenoemde lamellen en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden helpen niet alleen bij winterse omstandigheden maar ook voor het afvoer van water en glad ijs.

Truckbanden Eibergen

Onafhankelijk advies voor de beste kilometerkostprijs in heel Europa. Voertuigen uitlijnen, bandenservice ter plaatse, stikstof in banden, wagenparkcontroles allemaal diensten van Profile Car & Tyreservice Vermeulen. Wij zijn gespecialiseerd in banden, velgen en accu’s/batterijen voor de bedrijfswagensector en de daarmee samenhangende diensten zoals de 24 uur per dag, 7 dagen per week bandenservice door heel Europa via Profile EuroService. Profile Car & Tyreservice is niet voor niets marktleider op het gebied van vrachtwagenbandenservice in de Benelux.

Lichtmetalen velgen en banden met velge Eibergen

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Eibergen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Eibergen terecht voor advies.

APK keuring in Eibergen

Bij Profile Car & Tyreservice Eibergen kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij het inplannen van een APK in Eibergen kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto-onderhoud in Eibergen

Voor auto onderhoud in Eibergen bent u bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven