Profile Car & Tyreservice Eindhoven, Dassen

Contact Profile Car & Tyreservice Eindhoven, Dassen

9 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Eindhoven, Dassen

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.30 - 17.00
dinsdag 08.30 - 17.00
woensdag 08.30 - 17.00
donderdag 08.30 - 17.00
vrijdag 08.30 - 17.00
zaterdag 09.00 - 12.00
zondag gesloten

58 reviews over Profile Car & Tyreservice Eindhoven, Dassen

9

58 Reviews

10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

14 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Eindhoven, Dassen
10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

19 mei 2017 bij Profile Car & Tyreservice Eindhoven, Dassen
10

Tijdens het omzetten van winter naar zomer banden is er een logo van de wieldop afgebroken. (Kan gebeuren) Meteen werd aangeboden om deze te vergoeden. Naar de dealer geweest en een nieuwe besteld, toen ik deze kon ophalen was de dop er wel maar konden ze geen nota uitdraaien en deze zou opgestuurd worden. Aan gezien ik in de buurt van Profile Car & Tyreservice Dassen in eindhoven was reed ik er meteen langs en vertelde wat het koste en dat ik nog geen factuur had. Er werd niet moeilijk overgedaan en kreeg meteen mijn geld terug, en de factuur??? die zien we wel verschijnen als u weer in de buurt bent. Prima, dat is service!!! MVG Jeroen van de Klundert

16 mei 2017 bij Profile Car & Tyreservice Eindhoven, Dassen

Winterbanden, autobanden en velgen Eindhoven


Met onze vestiging in Eindhoven zijn wij dé autobanden en wielen specialist bij u in de buurt. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over autobanden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.
 

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Eindhoven

Bij onze vestiging in Eindhoven kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.
 

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Eindhoven

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Dassen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Eindhoven terecht voor advies.
 

APK keuring in Eindhoven

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Eindhoven kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt. Lees meer over APK Eindhoven.

 

Auto onderhoud in Eindhoven

Voor auto-onderhoud bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice Eindhoven aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Eindhoven

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven