Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Almere, Flevobanden

Alex Zwijnenburg

Alex-Zwijnenburg_Almere_500x500.png

Profile Almere, Flevobanden

Omroepweg 6-8
1324 KV Almere
036-5215043
almerestadwest@profile-fba.nl

Routebeschrijving Bel Profile Almere

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 08.30 - 12.30 uur
ZondagGesloten
8.9

Profile klanten beoordelen ons met een 8.9

Op basis van 105 reviews

 • Totaal onnodig verkeerde en dure reparatie geadviseerd

  1

  Ik beschreef mijn probleem; een enorm piepend geluid in de ochtend, bij ongeveer 10 graden en vochtigheid. Ik had het al eerder gehad en gaf aan dat ik dacht dat het de V-snaar was. Na beoordeling door de monteur werd mij verteld dat de V-snaar gewoon strak gespannen stond, maar dat het mijn koppeling was en dat ik ieder moment stil kon komen te staan. Kosten van de reparatie 450 euro. Meteen een afspraak gemaakt, maar nadien toch langs de Toyota garage gereden. Precies dezelfde briefing gegeven. Na 10 minuten was mijn auto gerepareerd, kosten 17 euro. Probleem: een niet goed gespannen V-snaar.Kansloos! Ik voel me echt enorm besodemieterd.

  ,

 • Weer TOP !!!

  5

  Weer supergoed geholpen met een APK, en nuttig advies achteraf. Gewoon een toplocatie met Top personeel.

  ,

 • Perfecte prijs/kwaliteit

  5

  In tegenstelling wat je misschien verwacht bij zo’n groot bedrijf vond ik profile erg transparant en hebben ze mij het gevoel gegeven dat ze de auto deskundig nakijken maar me niets meer laten betalen dan nodig is. Afspraak maken ging snel, ik kon wachten op de apk controle. Volgende keer ga ik hier zeker weer heen, heb het gevoel bij diverse luxe auto bedrijven eerder fors afgezet te zijn.

  ,

 • Profile the best in town

  5

  Ze weten wat ze doen Klantvriendelijk Nemen de tijd voor je leggen ook alles uit

  ,

 • Kundig en vriendelijk personeel

  5

  Kundig en doortastend personeel

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Almere, Flevobanden

Met Profile Almere, Flevobanden zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Almere, Flevobanden

Bij Profile Almere, Flevobanden kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Almere, Flevobanden

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Almere, Flevobanden aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Almere, Flevobanden

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Almere, Flevobanden voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Almere, Flevobanden kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Almere, Flevobanden

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Almere, Flevobanden terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Almere, Flevobanden!

Neem contact op met Profile Almere, Flevobanden