Profile Car & Tyreservice Almere, Flevobanden

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Almere, Flevobanden

9.4 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Almere, Flevobanden

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.30 - 12.30
zondag gesloten

191 reviews over Profile Car & Tyreservice Almere, Flevobanden

9.4

191 Reviews

9

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

30 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Almere, Flevobanden
10

Het was een echte maandagochtend, ik was op weg met m'n aanhangwagen naar de veiling toen het noodlot toesloeg...een klapband. Ik was ongeveer 2 km van de profile vandaan, voorzichtig doorgereden en aldaar werd er gelijk in de computer gekeken of de juiste band op voorraad was, en ja hoor nog geen 10 minuten later was het klusje geklaard en kon ik weer op weg. Pfff een geluk bij een ongeluk Profile was in de buurt !

31 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Almere, Flevobanden
10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

23 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Almere, Flevobanden

Winterbanden, zomerbanden, autobanden, velgen, auto onderhoud en APK in Almere

Onze medewerkers heten u van harte welkom bij Profile Car & Tyreservice Flevobanden in Almere.

Met onze gerenommeerde vestiging in Almere zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Natuurlijk kunnen wij u uitgebreid adviseren op het gebied van winterbanden en zomerbanden. Koopt u online uw autobanden? Dan kunt u er voor kiezen uw nieuwe winterbanden of zomerbanden bij ons te monteren. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Meer informatie over autobanden leest u hier

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden

Bij onze vestiging in Almere kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.
 

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Almere

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Flevobanden aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Almere terecht voor advies.

APK keuring in Almere

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Almere kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt. Lees meer over APK Almere.

Auto-onderhoud in Almere

Voor auto onderhoud bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice Flevobanden in Almere aan het juiste adres. Al onze Flevobanden vestigingen zijn voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco service, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.
 
Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail, of bekijk onze pagina over auto onderhoud. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Almere!

Airco onderhoud in Almere

Hoewel u uw airconditioning in uw auto hoogstwaarschijnlijk voornamelijk in de zomer gebruikt, heeft het ook nut om deze 's winters te gebruiken. De airco in uw auto zorgt er namelijk voor dat de condens op uw ruiten sneller verdwijnt. We raden aan (ook in de zomer) om de airconditioning niet op de koudste stand te zetten; dit heeft namelijk een negatieve invloed op uw brandstofverbruik. Merkt u desondanks dat uw airco niet goed koelt? Wellicht is het tijd voor een airco onderhoudsbeurt! Zorg ervoor dat u jaarlijks uw airco laat controleren, niet alleen voor een optimale werking maar ook voor uw eigen gezondheid. U leest hier meer over airco onderhoud in Almere

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven