Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Winterswijk, Vermeulen

Profile Winterswijk, Vermeulen

Tuunterstraat 50
7102 EZ Winterswijk
0543-514300
winterswijk@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Winterswijk

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.30 - 17.30 uur
Dinsdag 08.30 - 17.30 uur
Woensdag 08.30 - 17.30 uur
Donderdag 08.30 - 17.30 uur
Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag 08.30 - 13.00 uur
ZondagGesloten
9.1

Profile klanten beoordelen ons met een 9.1

Op basis van 32 reviews

 • Voor mij geen Profile meer.........

  1

  Wat een ervaring bij Profile Winterswijk met het wisselen van de winterbanden....... Na 1,5 uur te hebben gewacht (op de website staat dat een bandenwissel zo'n 45 minuten kost), bleek dat de banden van een andere Peugeot waren verwisseld en dat aan mijn Peugeot nog niets was gebeurd!! Er kon nauwelijks een excuus vanaf. Het was van: 'Dat kan gebeuren. Nieuwe afspraak maken dan maar?'. Geen enkel begrip, laat staan compensatie, voor het feit dat dit gewoon tijd en dus geld kost. Omdat het lease betreft, meteen met de leasemaatschappij geregeld dat de banden voortaan door Kwikfit worden verwisseld. Voor mij geen Profile meer! Vorige keer ook al dik anderhalf uur gewacht, maar toen werden in ieder geval de banden nog verwisseld......

  ,

 • De service is hier altijd goed. Prijs indicatie klopt altijd. Gewoon Top!

  5

  Fijne ervaring, altijd vriendelijk

  ,

 • Uitmuntend

  5

  Prima behandeling

  ,

 • Betrouwbaar en uitstekende service

  5

  Uitstekende ervaringen

  ,

 • Zeer toegankelijke en prettige ontvangst. No nonsense bediening en communicatie.

  5

  Zie vorige melding

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Winterswijk, Vermeulen

Met Profile Winterswijk, Vermeulen zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Winterswijk, Vermeulen

Bij Profile Winterswijk, Vermeulen kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Winterswijk, Vermeulen

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Winterswijk, Vermeulen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Winterswijk, Vermeulen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Winterswijk, Vermeulen voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Winterswijk, Vermeulen kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Winterswijk, Vermeulen

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Winterswijk, Vermeulen terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Winterswijk, Vermeulen!

Neem contact op met Profile Winterswijk, Vermeulen