Profile Noordwijk, Abswoude

Contact Profile Noordwijk, Abswoude

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.3

Profile Noordwijk, Abswoude

Neem contact op met Profile Noordwijk, Abswoude

Openingstijden

maandag 08.15 - 17.15
dinsdag 08.15 - 17.15
woensdag 08.15 - 17.15
donderdag 08.15 - 17.15
vrijdag 08.15 - 17.15
zaterdag 08.30 - 12.30
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3933 recensies

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Noordwijk

Met onze vestiging in Noordwijk zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Noordwijk

Bij onze vestiging in Noordwijk kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De tijdens het rijden vervormen de zogenoemde lamellen en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden helpen niet alleen bij winterse omstandigheden maar ook voor het afvoer van water en glad ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen, koop online combinaties of in onze vestiging in Noordwijk

Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Noordwijk terecht voor advies.

APK keuring in Noordwijk

Bij het inplannen van een APK in Noordwijk kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Noordwijk kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Daarnaast kan dit gemakkelijk online.

Auto-onderhoud in Noordwijk

Voor verschillend onderhoud bent u op de juiste pagina. U kunt bij onze vestiging Noordwijk terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Noordwijk!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven