Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Amsterdam, Willems

Marcel Willems

marcel.png Marcel-Willems_Amsterdam_500x500.png

Profile Amsterdam, Willems

Isarweg 2
1043 AK Amsterdam
020-5062233
willems@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Amsterdam

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten
9.6

Profile klanten beoordelen ons met een 9.6

Op basis van 49 reviews

 • Uitstekende diagnose en oplossing

  5

  Ik kwam voor het laten balanceren van mijn terreinwagen wielen/banden. Dat was al twee keer niet gelukt ergens anders. Binnen 5 minuten krijg ik pro-actief een diagnose van het probleem en de manier om het op te lossen. En dat hebben we gedaan! Zeer deskundig, pro-actief en uitstekende service.

  ,

 • Vriendelijkheid en Duidelijkheid

  5

  Deze vestiging en hun medewerkers zijn allemaal top. Vooral Koos mag genoemd worden. Ik geef dit cijfer niet gemakzuchtig. Maar, het verhaal klopt en de service was perfect. Zeer behulpzaam, duidelijk over de werkzaamheden en een gewassen auto bij ophalen. Dank!

  ,

 • Profile heeft zijn zaken heel goed op orde

  5

  Bij aankomst fijne begroeting en duidelijke uitleg en naderhand goede toelichting van de gedane werkzaamheden..

  ,

 • WAARDEER IK ZEER PROFILE

  5

  ZEER BEKWAAM EN GOED PERSONEEL

  ,

 • betrouwbaar/service

  5

  Sinds 1964 heb ik ai een relatie gehad met het bedrijf toen nog onder de naam Willems op de centrale markt

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud Amsterdam, Willems

Met onze vestiging in Amsterdam, Willems zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Amsterdam, Willems

Bij onze vestiging in Amsterdam, Willems kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Amsterdam, Willems

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Amsterdam, Willems aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Amsterdam, Willems

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Amsterdam, Willems voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Amsterdam, Willems kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Amsterdam, Willems

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij onze vestiging Amsterdam, Willems terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Amsterdam, Willems!

Neem contact op met Profile Amsterdam, Willems