Profile Nijmegen

Contact Profile Nijmegen

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.4

Profile Nijmegen

Neem contact op met Profile Nijmegen

Openingstijden

maandag 08.15 - 17.30
dinsdag 08.15 - 17.30
woensdag 08.15 - 17.30
donderdag 08.15 - 17.30
vrijdag 08.15 - 17.30
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3868 recensies

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Nijmegen

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Culemborg zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent.

Vanaf 2001 is Profile Car & Tyreservice, in de huidige vorm, werkzaam in regio Nijmegen. Inmiddels hebben wij 2 vestigingen met 18 personeelsleden met een vestiging in Nijmegen op de Energieweg en een vestiging op het bedrijventerrein Bijsterhuizen. Wij bieden een compleet pakket aan auto-onderhoud inclusief APK keuringen voor ieder merk.Tevens kunt u er voor landbouw- en industriebanden terecht. 

Autobanden en velgen Nijmegen 

Profile Car & Tyreservice wordt gekenmerkt door 5 onderscheidende aspecten. Merkenafhankelijkheid; om een ieder zo goed mogelijk van dienst te zijn wordt er specifiek naar het belang van de klant gekeken. Wat heeft de klant nodig en wat kan Profile Car & Tyreservice hiervoor het beste aanbieden. Het zelfstandige ondernemerschap in combinatie met een persoonlijke service; de klant staat altijd voorop en er wordt alles aan gedaan om de behoefte van de klant te vervullen. ICT; door de vooruitstrevende ICT oplossingen is Profile Car & Tyreservice in staat snel en daadkrachtig op te treden. De 24/7 service door heel Europa; In heel Europa staan zij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor de klant klaar! Schaalvoordeel; door het grote Europese netwerk waarover wij beschikken, leveren wij topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs. U kunt bij ons terecht voor  zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden.

APK keuring in Nijmegen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Culemborg kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Nijmegen kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Nijmegen

Voor auto onderhoud in Nijmegen bent u bij de Profile Car & Tyreservice Culemborg aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven