Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Spijkenisse

Mark Schlink

Mark-Schlink_Spijkenisse_500x500.png

Profile Spijkenisse

Boyleweg 14i
3208 KA Spijkenisse
0181-613072
spijkenisse@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Spijkenisse

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.30 uur
Dinsdag 08.00 - 17.30 uur
Woensdag 08.00 - 17.30 uur
Donderdag 08.00 - 17.30 uur
Vrijdag 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.00 - 13.00 uur
ZondagGesloten
8.6

Profile klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 40 reviews

 • Super service

  5

  Vriendelijk ontvangen snel geholpen Goede afspraken gemaakt en kosten helder

  ,

 • Zeer positief verrast !

  5

  Zeer nette en schone zaak met , vriendelijk personeel. Nadat de werkzaamheden,waren gedaan een duidelijke uitleg en advies gekregen.

  ,

 • Goede snelle service

  5

  Op maandag langs geweest met een kapotte band. Op het oog geen beschadigingen te zien, medewerkers daar hebben de band geïnspecteerd om te bezien of het niet ging om een fabricage fout (band was iets ouder dan een jaar), daarbij werd gelijk aangegeven dat als dat het geval is alles onder garantie zou vallen. Dit bleek echter niet het geval, was een kleine punctuur. Medewerker aan de balie heeft er alles aangedaan om nog dezelfde dag een nieuwe band geleverd te krijgen, waardoor ik aan het einde van de dag weer voorzien was van een nieuwe band en weer op weg kon. Top!

  ,

 • Zeer tevreden

  5

  Mijn ervaring is dat je altijd vriendelijk geholpen wordt,.en er zelf even tijd is voor een kort praatje met de monteur die aan mijn auto heeft gewerkt die dan alles nog even toelicht. Super

  ,

 • Gemak dient de mens

  4

  De wijze waarop hè de afspraak kunt maken is eenvoudig en snel. De werkwijze is strak georganiseerd waardoor je niet onnodig hoeft te wachten. De kwaliteit is prima.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Spijkenisse

Met Profile Spijkenisse zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Spijkenisse

Bij Profile Spijkenisse kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Spijkenisse

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Spijkenisse aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Spijkenisse

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Spijkenisse voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Spijkenisse kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Spijkenisse

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Spijkenisse terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Spijkenisse!

Neem contact op met Profile Spijkenisse