Maakt beter onderhoud betaalbaar.

Profile Car & Tyreservice Emmeloord, Flevobanden

Maak een afspraak bij deze vestiging
Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Emmeloord, Flevobanden

9,2 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Emmeloord, Flevobanden

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

44 reviews over Profile Car & Tyreservice Emmeloord, Flevobanden

9,2

44 Reviews

10

Goede service, prima koffie!

09 mei 2017 bij Profile Car & Tyreservice Emmeloord, Flevobanden
10

Top service, kan iedereen aanraden, ga naar profile emmeloord, bedankt voor de snelle service.

07 april 2017 bij Profile Car & Tyreservice Emmeloord, Flevobanden
8

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

05 april 2017 bij Profile Car & Tyreservice Emmeloord, Flevobanden

Winterbanden, zomerbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Emmeloord

Met onze gerenommeerde vestiging in Emmeloord zijn wij dé banden, wielen en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden

Bij onze vestiging in Emmeloord kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Emmeloord

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Flevobanden aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Emmeloord terecht voor advies.

APK keuring in Emmeloord

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Emmeloord kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto-onderhoud in Emmeloord

Voor auto-onderhoud bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice Flevobanden aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.
 
Wij adviseren u ook graag bij de aanschaf van accessoires en onderdelen. Onze verkoopadviseurs in de shops in Dronten en Lelystad zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en innovaties. Zij informeren u graag over de koop- en/of inbouw van o.a. hi-fi apparatuur, telecom, multimedia, alarmsystemen, cruisecontrols, navigatie, auto-onderdelen, autolakken, skiboxen en sneeuwkettingen.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Terug naar boven