Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Emmeloord, Flevobanden

Remco de Olde

Remco-DOlde_Emmeloord_500x500.png

Profile Emmeloord, Flevobanden

Industrieweg 45
8304 AC Emmeloord
0527-612339
emmeloord@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Emmeloord

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten
9.4

Profile klanten beoordelen ons met een 9.4

Op basis van 19 reviews

 • Vriendelijk geholpen met een goede service

  5

  Al drie keer bij Profile Emmeloord geweest. 2x voor banden en 1x voor APK. Altijd netjes te woord gestaan, een handige afspraakbevestiging via SMS en een leenfiets, zodat ik makkelijk naar mijn werk kon terwijl de auto in de garage was. Auto werd netjes weer afgeleverd, werkzaamheden waren goed uitgevoerd en de prijs/kwaliteit verhouden was dik in orde. Aanrader!

  ,

 • Goede service, klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit

  4

  Ik kom al jaren bij ptc, en altijd tevreden.

  ,

 • Vriendelijke mensen,communicatie was duidelijk en prijs volgens afspraak

  5

  Vriendelijk en deskundig

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Emmeloord, Flevobanden

Met Profile Emmeloord, Flevobanden zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Emmeloord, Flevobanden

Bij Profile Emmeloord, Flevobanden kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Emmeloord, Flevobanden

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Emmeloord, Flevobanden aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Emmeloord, Flevobanden

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Emmeloord, Flevobanden voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Emmeloord, Flevobanden kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Emmeloord, Flevobanden

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Emmeloord, Flevobanden terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Emmeloord, Flevobanden!

Neem contact op met Profile Emmeloord, Flevobanden