Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Hoofddorp, ABO

Thomas Koolhaas

Thomas-Koolhaas_Hoofddorp_500x500.png

Profile Hoofddorp, ABO

Noordmeerstraat 38
2131 AD Hoofddorp
023-8009987
hoofddorp@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Hoofddorp

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.30 uur
Dinsdag 08.00 - 17.30 uur
Woensdag 08.00 - 17.30 uur
Donderdag 08.00 - 17.30 uur
Vrijdag 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag 08.00 - 12.30 uur
ZondagGesloten
9.4

Profile klanten beoordelen ons met een 9.4

Op basis van 119 reviews

 • Geweldig!

  5

  Vriendelijk, eerlijk en netjes, goede garage.

  ,

 • Klantvriendelijk en deskundig.

  5

  Zeer meedenkend met de klant. Vooraf informatie was uitstekend. Reparatie was snel en deskundig verlopen met een prijsvriendelijke afloop. Het gaat hier om een import model uit 2007 waarvan onderdelen en service in Nederland lastig zijn. Ben zeer tevreden en kan Profile Hoofddorp hoog aan bevelen.

  ,

 • klant vriendelijkheid als uit een boekje.

  5

  je voelt je echt hier als klant behandeld uitstekend advies en men denkt met je mee. zou een voorbeeld moeten zijn voor meerdere winkels. vaak wordt je in dit soort bedrijven afgeschilderd als: wij zijn de specialisten en jij bent een "domme" klant. hier is dat niet zo, alles wordt het goed en duidelijk uitgelegd en je kunt zelf ( als gerespecteerde klant) een weloverwogen beslissing nemen

  ,

 • Banden ja, APK nee.. niet meer.

  2

  APK diverse keren met tevredenheid APK laten doen. Laatste keer was een minder goede ervaring. Auto werd afgekeurd op 5 punten. Bij herkeuring door een ander bedrijf werd m'n auto goedgekeurd zonder dat er aan de afkeurpunten iets was gedaan. Voor Banden/ Winterbanden kan je goed terecht bij Profile snel en netjes.

  ,

 • Perfecte service

  5

  Uitstekende service, heel snel en vriendelijk en deskundig personeel

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Hoofddorp

Met Profile Hoofddorp zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Hoofddorp

Bij Profile Hoofddorp kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Hoofddorp

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Hoofddorp aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Hoofddorp

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Hoofddorp voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Hoofddorp kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Hoofddorp

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Hoofddorp terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Hoofddorp!

Neem contact op met Profile Hoofddorp, ABO