Profile Car & Tyreservice Hoofddorp

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Hoofddorp

9.5 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Hoofddorp

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.30
zondag gesloten

546 reviews over Profile Car & Tyreservice Hoofddorp

9.5

546 Reviews

10

Zoals gewoonlijk weer goed en vriendelijk geholpen bij profile in Hoofddorp

13 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Hoofddorp
8

kwam voor apk uitststekend geholpen met uitleg waarom de lampjes verwisseld moesten worden

12 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Hoofddorp
10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

11 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Hoofddorp

Winterbanden, autobanden, velgen, auto onderhoud en APK Hoofddorp

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Hoofddorp zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialst in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Natuurlijk kunnen wij u uitgebreid adviseren op het gebied van winterbanden en zomerbanden. Koopt u online uw autobanden? Dan kunt u ervoor kiezen uw nieuwe winterbanden of zomerbanden bij ons te monteren. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Hoofddorp

Bij onze vestiging in Hoofddorp kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Hoofddorp

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging terecht voor advies.

APK keuring in Hoofddorp 

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Hoofddorp kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Hoofddorp kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Hoofddorp

Voor auto onderhoud in Hoofddorp bent u bij Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco service, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.
 
Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Hoofddorp.

 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven