Profile Car & Tyreservice Roden

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Roden

9.6 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Roden

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 07.45 - 18.00
dinsdag 07.45 - 18.00
woensdag 07.45 - 18.00
donderdag 07.45 - 18.00
vrijdag 07.45 - 18.00
zaterdag 09.00 - 13.00
zondag gesloten

111 reviews over Profile Car & Tyreservice Roden

9.6

111 Reviews

10

Snelle en correcte ontvangst (koffie) en afhandeling.

26 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Roden
10

Super!

24 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Roden
10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

23 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Roden

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Roden

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

Met onze vestiging in Roden zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden en auto onderhoud. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

APK keuring Roden, zo werken wij...

Geen verrassingen achteraf.
U brengt uw auto bij ons voor de APK in Roden. Wij kijken of er gebreken zijn die voor de APK verholpen moeten worden. Voordat wij reparaties uitvoeren krijgt u eerst een prijsopgave en vragen wij om toestemming tot reparatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Eerlijke prijs APK

De APK kost € 19.95,- (benzine). De tijd die nodig is om de APK goed uit te voeren is minimaal een uur tot anderhalf uur. Een eerlijke prijs dus! In combinatie met een auto onderhoud is de APK zelfs gratis!

Vervoer, zo lossen wij het op
Natuurlijk kunt u wachten onder het genot van een kop koffie, tewijl wij uw auto APK keuren. Maar u kunt ook gratis gebruik maken van onze leenauto's. Als u in de buurt woont kunnen we u ook even naar huis brengen.

Auto onderhoud Roden

Voor auto onderhoud in Roden bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (een grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen,  airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor auto onderhoud.

Autobanden, winterbanden en velgen Roden

Wij zijn specialist in in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse soorten velgen. Zowel in onze vestiging als direct online kunt u deze bestellen. We geven altijd passend advies zodat u zeker weet dat de velg op uw auto past.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven