Profile Tyrecenter Dordrecht, DBS

Contact Profile Tyrecenter Dordrecht, DBS

9.5 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Tyrecenter Dordrecht, DBS

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

25 reviews over Profile Tyrecenter Dordrecht, DBS

9.5

25 Reviews

10

Altijd puik werk!!!

02 oktober 2017 bij Profile Tyrecenter Dordrecht, DBS
9

Altijd vriendelijke medewerkers en een redelijke prijsstelling!

29 mei 2017 bij Profile Tyrecenter Dordrecht, DBS
10

Zonder overdrijving laat ik weten, dat ik ben overdonderd door de prima communicatie en de snelheid waarmee de klus werd geaard. Was hard nodig, want m'n agenda zat iets te strak in elkaar. BX-981-NR (FR)

13 mei 2017 bij Profile Tyrecenter Dordrecht, DBS

Winterbanden, autobanden en velgen Dordrecht

Wij bieden door middel van onze vestiging in Dordrecht u dé autobandenvelgen en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Dit kunnen wij zeggen omdat wij allen jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden hebben. Hierdoor kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Dordrecht

Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Bij onze vestiging in Dordrecht kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen, koop online combinaties of in onze vestiging in Dordrecht

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Dordrecht aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Dordrecht terecht voor advies.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven