Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Veilig op weg

20,-

Maak een afspraak

Carcheck

Wil je met een veilig gevoel de weg op? Kom even langs voor een snelle en voordelige carcheck. Onze experts controleren je auto dan op 10 cruciale punten.

Maak direct een afspraak

Een voordelige carcheck bij Profile

Twijfel je over de conditie van je auto? Of ga je een lange autorit maken? Maak snel even een afspraak en laat je auto checken. We kijken dan grondig naar de belangrijkste onderdelen van je auto. Zodat je zeker weet dat je veilig en comfortabel verder kunt rijden.

Kosten carcheck

Voorkom dat je onderweg onaangename verrassingen tegenkomt. Laat ons even goed kijken naar je auto. Wil je precies weten wat de kosten zijn van een carcheck? Neem even contact op met je Profile vestiging. Dan kun je meteen ook een afspraak maken.

4 redenen voor een carcheck bij Profile

Ga je op reis met de auto? Voorkom dat je problemen krijgt. Laat je auto even grondig door ons controleren. Dit zijn de vier voordelen van een carcheck bij Profile:

 1. Zeker weten dat je veilig de weg op kunt
 2. Onze experts geven je betrouwbaar advies
 3. Er is altijd een Profile vestiging bij je in de buurt
 4. Snel, vakkundig en voordelig

De 10 punten van de carcheck

We vinden het belangrijk dat je veilig de weg op kunt. Daarom bieden we automobilisten een snelle, vakkundige en voordelige carcheck aan. Een specialist controleert je voertuig daarbij op 10 cruciale punten.

 1. Bandenprofiel
 2. Schokdempers
 3. Bandenspanning
 4. Oliepeil
 5. Koelvloeistof
 6. Ruitenwisservloeistof
 7. Remmen
 8. Uitlaat
 9. Accu
 10. Lampen / verlichting

Doe de carcheck

Grondige check van je banden, banden en banden

We kijken bij de carcheck grondig naar je winterbanden, zomerbanden of 4-seizoenenbanden. Hebben ze nog voldoende profiel? Hebben je banden nog de juiste spanning? We checken je banden ook op droogtescheurtjes en we kijken naar de DOT-code op je band om te zien hoe oud de band is.

Gratis vloeistoffen bijvullen

Bij het controleren van je auto kijken we ook naar de vloeistoffen en vullen we alles gratis bij tot maximaal 1 liter. Dus niet alleen je motorolie, maar ook de koelvloeistof en de ruitenwisservloeistof.