Rij-zorgeloos-7.png

Carcheck. Snelle controle van je auto

Heb je een stoeprand geraakt? En wil je dat we even kijken naar de velgen en de ophanging? Of wil je zeker weten dat je veilig en comfortabel naar het strand, leuke steden, een vakantieadres of andere uitjes kunt? Kom langs voor een snelle en voordelige carcheck. Onze experts controleren je auto op 10 cruciale punten. Zodat je weer veilig en met veel comfort verder kunt rijden.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Carcheck bij Profile

Verrassend voordelig: € 19,95. Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.

Rij veilig en comfortabel. Kom langs voor een carcheck

Of je nou veilig op vakantie wilt, een dagje eropuit gaat of comfortabel door de stad wilt rijden; een carcheck is altijd een goed idee. Maak snel een afspraak en laat jouw auto controleren door onze specialisten. Ze kijken dan grondig naar de belangrijkste onderdelen van je auto. Heb je bijvoorbeeld een stoeprandje geraakt? Dan kijken ze goed naar je velgen en de ophanging. Een carcheck bij Profile is verrassend voordelig en duurt niet lang. Zodat je snel weer comfortabel en veilig verder kunt rijden.

Rij-zorgeloos-11-NL.png

De kosten van een carcheck

Voorkom dat je onderweg onaangename verrassingen tegenkomt. Laat onze experts goed naar je auto kijken. Een carcheck bij Profile kost slechts € 19,95. Een kleine investering waarmee je dure reparaties kunt voorkomen. Neem dus meteen contact op met je Profile vestiging om een afspraak te maken.

De 3 voordelen van een carcheck bij Profile

Vakkundige controle door onze experts

Verrassend voordelig: € 19,95

Altijd een Profile in de buurt

Dit doen we bij een carcheck

Maak een afspraak. Onze specialisten staan voor je klaar om je auto op deze onderdelen grondig te controleren.

De buitenkant

We checken de ruitenwissers en de verlichting van je auto. En we kijken ook of we gevaarlijke schade zien.

Onder de motorkap

We kijken of je auto toe is aan onderhoud, we controleren de werking van de airco en we kijken naar de staat van je accu.

De vloeistoffen

We kijken naar het oliepeil en de kwaliteit van de olie. Verder peilen we ook alle andere vloeistoffen zoals de remvloeistof.

De onderkant

Ophanging, stuurinrichting, schokdempers, vering, uitlaat, remleidingen en slangen; we checken alles en letten ook op lekkages.

De banden

We kijken naar het profiel van je banden, de spanning, eventuele schade en of de auto wel goed is uitgelijnd.

De remmen

Je remweg moet zo kort mogelijk zijn. We controleren de dikte van je remschijven en remblokken en checken ook de remvertraging.

Veelgestelde vragen over onze carcheck

Wil je meer weten over de carcheck bij Profile? Wil je bijvoorbeeld weten hoe lang de carcheck ongeveer duurt? Kijk dan naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Carcheck bij Profile

Verrassend voordelig: € 19,95. Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.