Zoek op kenteken
Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Runflat banden voor de beste prijs koopt u bij Profile Car & Tyreservice

Runflat banden zorgen dat uw auto optimaal bestuurbaar blijft als de luchtdruk van de band wegvalt. Zoek banden via bovenstaande module.

Waarom runflat banden bij Profile Car & Tyreservice?

  1. Met runflat banden kunt u nog 80 kilometer afleggen wanneer u een lekke band hebt.
  2. Auto blijft goed bestuurbaar en een reserveband is onnodig.
  3. Wij hebben altijd een vestiging in de buurt om de banden te monteren. Kijk hier voor uw dichstbijzijnde vestiging.

In toenemende mate worden er runflat banden gemonteerd onder nieuwe auto’s. Met runflat banden kunt u bij een lekke band nog veilig een afstand van 80 kilometer afleggen. Zo kunt u makkelijk naar de dichtstbijzijnde vestiging van Profile Car & Tyreservice, zonder dat u langs de weg de lekke band hoeft te verwisselen. U kunt de Runflat banden gemakkelijk bestellen in onze webshop!

Wat zijn runflat banden?

Runflat banden zorgen dat uw auto optimaal bestuurbaar blijft als de luchtdruk van de band wegvalt. Met de unieke run flat banden kunt u bij een lekke band nog 80 kilometer afleggen met een snelheid van 80 kilometer per uur. Het is dan niet meer nodig een band te verwisselen op een onveilige plaats langs de weg. Een reserveband is zelfs overbodig.

Bandenspanningssysteem bij runflat banden

Steeds meer nieuwe auto’s worden voorzien van runflat banden. Ontwerpers van nieuwe modellen hoeven geen rekening te houden met de ruimte die een reserveband inneemt. Auto’s met runflat banden hebben een verplicht bandenspanningssysteem. Op het moment dat een van de banden luchtdruk verliest, wordt de bestuurder door middel van een signaal op het dashboard gewaarschuwd. U merkt namelijk geen groot verschil tussen een goede- en een lekke runflat band. Bij een waarschuwing op uw dashboard kunt naar een vestiging van Profile Car & Tyreservice voor betrouwbaar advies en goede service. 

Nog meer voordelen van runflat banden

  • Signaal op het dashboard over probleem met de banden
  • Wisselen van een lekke band langs de kant van de weg is niet nodig
  • De auto blijft bestuurbaar

Runflat banden zijn te verkrijgen als uit winterbandenzomerbanden en 4-seizoenenbanden.

Runflatbanden

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3835 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven