Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

autobanden-header.jpg

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Runflat banden voor de beste prijs koop je bij Profile

Runflat banden zorgen dat jouw auto optimaal bestuurbaar blijft als de luchtdruk van de band wegvalt. Zoek banden via bovenstaande module.

Runflat autobanden

In toenemende mate worden er runflat banden gemonteerd onder nieuwe auto’s. Met runflat banden kun je bij een lekke band nog veilig een afstand van 80 kilometer afleggen. Zo kun je makkelijk naar de dichtstbijzijnde vestiging van Profile, zonder dat je langs de weg de lekke band hoeft te verwisselen. Je kunt de Runflat banden gemakkelijk bestellen bij Profile!

Waarom runflat banden bij Profile?

  1. Met runflat banden kun je nog 80 kilometer afleggen wanneer je een lekke band hebt.
  2. Auto blijft goed bestuurbaar en een reserveband is onnodig.
  3. Wij hebben altijd een vestiging in de buurt om de banden te monteren. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde vestiging
maxresdefault.jpg

Wat zijn runflat banden?

Runflat banden zorgen dat deauto optimaal bestuurbaar blijft als de luchtdruk van de band wegvalt. Met de unieke run flat banden kun je bij een lekke band nog 80 kilometer afleggen met een snelheid van 80 kilometer per uur. Het is dan niet meer nodig een band te verwisselen op een onveilige plaats langs de weg. Een reserveband is zelfs overbodig.

De beste keuze begint met het beste advies

  • Vakkundig advies bij profile
  • Binnen 3 minuten jouw afspraak
  • Altijd een Profile in de buurt

Bandenspanningssysteem bij runflat banden

Steeds meer nieuwe auto’s worden voorzien van runflat banden. Ontwerpers van nieuwe modellen hoeven geen rekening te houden met de ruimte die een reserveband inneemt. Auto’s met runflat banden hebben een verplicht bandenspanningssysteem. Op het moment dat een van de banden luchtdruk verliest, wordt de bestuurder door middel van een signaal op het dashboard gewaarschuwd. Je merkt namelijk geen groot verschil tussen een goede- en een lekke runflat band. Bij een waarschuwing op het dashboard kunt naar een vestiging van Profile voor betrouwbaar advies en goede service.

Nog meer voordelen van runflat banden

  • Signaal op het dashboard over probleem met de banden
  • Wisselen van een lekke band langs de kant van de weg is niet nodig
  • De auto blijft bestuurbaar

Runflat banden zijn te verkrijgen als uit zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenenbanden.