drachten-3.jpg

Auto-onderhoud bij dé auto-expert

Geen zin in onverwachte pech en reparaties? Met goed en regelmatig onderhoud van onze professionals kun je veel ellende voorkomen. En bij Profile kunnen we het onderhoud vaak uitvoeren mét behoud van fabrieksgarantie.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Wil je onderhoud laten doen door Profile?

Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.

Al het onderhoud dat je auto nodig heeft

Als expert in auto's kunnen we elk onderdeel van je auto onderhouden. Van airco tot zekering.

APK

Bij een APK-keuring controleren we of je auto nog voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen. Dat doen we eerlijk en snel. Een keuring duurt ongeveer drie kwartier.

Lees alles over de APK

Onderhoudsbeurt

Geen zin in onverwachte pech en reparaties? Met goed en regelmatig onderhoud kun je veel ellende voorkomen. Bij een onderhoudsbeurt controleren we jouw auto op een aantal belangrijke punten en verversen we de vloeistoffen.

Lees alles over de onderhoudsbeurt

Onderhoudsofferte

We willen natuurlijk niet dat je voor verrassingen komt te staan. Daarom geven we voor elk onderhoud altijd eerst een heldere prijsopgave.

Lees alles over de onderhoudsofferte

Airco-onderhoud

Geen snikhete auto in de zomer. En geen beslagen ramen in de winter. We zorgen dat je airco optimaal werkt zodat je dure reparaties kunt voorkomen.

Lees alles over airco-onderhoud

Airco reiniging

Muffe geur door bacteriën en schimmels die zich nestelen in je airco? Reiniging lost het probleem op en zorgt voor een frisse geur.

Lees alles over airco reiniging

De 3 voordelen van auto-onderhoud bij Profile

Voor alle auto’s dus ook elektrische

Vooraf een duidelijke prijsopgave

Altijd een Profile bij je in de buurt

Bespaar op kosten met onderhoud en regelmatige controle

Voorkom pech en pittige rekeningen. Laat onze specialisten jouw auto onderhouden. Voor een kleine beurt, een grote beurt, airco-onderhoud; je kunt altijd bij ons terecht. Met een goede onderhoudsbeurt voorkom je onveilige situaties op de weg, bespaar je op dure reparaties, kom je makkelijker door de APK en verleng je de levensduur van jouw auto.

We stempelen het onderhoud keurig af in onderhoudsboekje van je auto. Daardoor heeft je auto een overzichtelijke onderhoudshistorie. En dat zorgt ervoor dat je auto bij de verkoop meer waard is.

Profile_auto_onderhoud_algemeen.jpg

Kosten onderhoud auto

De kosten van onderhoud hangen af van het merk, het type en het bouwjaar. We nemen van tevoren alles goed met je door, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Pas nadat je akkoord hebt gegeven, gaan wij aan de slag. Wil je graag een prijsindicatie? Vraag dan online een onderhoudsofferte aan of neem contact op met een Profile vestiging.

Wat is het verschil tussen een kleine en een grote beurt?

Kleine beurt vs grote beurt… wat zijn de verschillen? Bij een kleine beurt werken we met een ‘kleine beurt auto checklist.’ We controleren dus minder punten dan bij een grote beurt. Zo verversen we bijvoorbeeld wel de vloeistoffen en vervangen we de filters.

Bij een grote beurt controleren we jouw auto op veel meer punten. De grote beurt duurt dan ook langer en heeft ook een hoger prijskaartje.

Is jouw auto toe aan een kleine- of grote beurt? Combineer het dan met een APK-keuring. Dan hoef je maar één afspraak te maken.

Veelgestelde vragen over auto-onderhoud

Wil je meer weten over auto-onderhoud bij Profile? Bijvoorbeeld welke punten we precies controleren bij een grote onderhoudsbeurt? Kijk dan naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Wil je onderhoud laten doen door Profile?

Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.