Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Dunlop

Verleg je grenzen

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Dunlop winterbanden en autobanden

Bij Profile kun je terecht voor het complete assortiment Dunlop autobanden. Dunlop heeft zowel zomerbanden, winterbanden of 4 seizoenenbanden.

Waarom Dunlop banden kopen bij Profile?

  1. Topmerk in de autobranche. Kwaliteit gegarandeerd.
  2. Maximaal rijplezier, ook in de winter, met Dunlop winterbanden.
  3. Lange lijst met testwinnaars in bandentesten.
  4. Topprestaties in duurzaamheid en technologie.

Dunlop winterbanden bij Profile

Bestel op deze pagina direct jouw banden en maak gelijk een afspraak voor montage. Wij zorgen voor een uitstekende montage van de Dunlop banden onder jouw auto. Het assortiment van Dunlop bestaat uit zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenenbanden.

Dunlop autobanden en winterbanden

Ga voor grip van Dunlop
Dankzij meer dan 100 jaar ervaring in racing en innovaties staan hun banden aan de top. Toegewijd aan iedereen die van rijden houdt, want de passie voor rijden zit ook in hun hart.

Technologie uit de motorsport
Hun successen van meer dan een eeuw in de motorsport helpen hen om de racetechnologie toe te passen in onze high-performance banden.

Uitstekende testresultaten
Constante innovatie leidt tot buitengewone resultaten. Banden van Dunlop worden geregeld bekroond in onafhankelijke testen.

AMG Partnership
Voor de beste, krachtigste auto's zijn alleen de beste banden goed genoeg. Dat is dan ook de reden waarom Mercedes-AMG Dunlop heeft gekozen als Official Partner of Technology Motorsport.

Wees slim

Kies voor winterbanden

Zelfs een warme winter is doorgaans een natte winter. Als je bij natte en koude weersomstandigheden ook belang hecht aan topprestaties, kun je het beste voor winterbanden kiezen.

Zodra de temperatuur onder de 7 °C zakt, leveren winterbanden al betere prestaties dan zomerbanden.

Ga voor de ultieme grip van Dunlop

Bij Dunlop staan topprestaties centraal.

Met de nieuwe Winter Sport 5 hoef je je niet tegen te laten houden door het barre weer. Deze winterband garandeert immers de grip die nodig is bij koude, natte én winterse omstandigheden.

De uitstekende prestaties van Dunlop werden onder meer bewezen in de meest recente bandentesten van ANWB en ADAC, waar de Winter Sport 5 als testwinnaar uit de bus kwam.